@trzydrzwiowypentaptyk: Przestań szkalować Polaków , to również nadludzie i zawsze mówią prawdę i tylko wyłączenie prawdę , czy Putin płaci ci za szkalowanie Polaków onuco ?
@paczelok: Fenomenalnie! Idąc tym tokiem rozumowania, nawet nie muszę nic udowadniać - mogę stwierdzić, że jesteś onucą bez potrzeby podawania jakiegokolwiek dowodu. Bo kręciłbyś gównoburzę, że rodo, case closed XD
@dzikidik: polacy zawsze mówią prawdę ukraińcy również, oba narody to nadludzie ja jestem polakiem a mnie teraz szkalujesz więc sam jesteś putinowską onucą
@paczelok: stary ale po co ty tak uparcie bronisz jakiejs losowej idiotki z tiktoka? gimbuski z pieskiem i wezem na reku? przeciez to nie tzreba byc geniuszem aby widziec ze te story nie klei sie totalnie co ci pisze 50 osob tutaj
@paczelok: "Merytoryczna" odpowiedź powtarzana za każdym razem w wątku jakby była przepisywana ze skryptu spowodowana brakiem aklamacji czy wyczerpaniem argumentów. Nowe, nie znałem ( ͡°͜ʖ͡°)
Biedni Ukraińcy bronią kijowa pracując w Szwajcarii #wojna #ukraina
@paczelok: Poziomy wiarygodności wersja wykop:
Statystyka GUSu < dane telemetryczne < audiowizualny zapis informacji < "opowiadanie historii z życia"
XD
@dzikidik: jak wyjdziesz z domu ktoś cię kopnię w dupę to też nie będziesz dowierzać bo nie dowiedziałeś się o tym z GUSU?
@dzikidik: jak by pokazała twarze to byś robił gównoburzę że rodo itd
@Qiub92: ciekawe skąd taką stawkę wymyśliłeś nagle
ukraińcy również,
oba narody to nadludzie
ja jestem polakiem a mnie teraz szkalujesz
więc sam jesteś putinowską onucą
@paczelok: "Merytoryczna" odpowiedź powtarzana za każdym razem w wątku jakby była przepisywana ze skryptu spowodowana brakiem aklamacji czy wyczerpaniem argumentów. Nowe, nie znałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@hekktik: widzę że jesteś jakiś nadgeniuszem jak tak potrafisz ocenić osobę na podstawie wideo które burzy twój światopogląd
@hekktik: za takie rzeczy należy się zsyłka na sybir
@sfermentowany: ja mam avatar smoka ale twojej matki nei chce
@dzikidik: bo jesteś onucą
@dzikidik: miłego dzionka,
udanego opuszczenia ukraińskiej fantazji życzę
@hekktik: niby gdzie