Wpis z mikrobloga

Po najnowszym odcinku na playerze jestem szczerze ukontentowany:
1. Wchodzi ciekawy chłopak który jest jakiś, zna kilka języków i lubi czytać książki. Sam fakt że w top3 dziewczyn nie wymienił Hanki, a m.in. Monikę świadczy że już punktuje w moim rankingu facetów w hotelu.
2. Monika się rozkręca ALBO produkcja w tym odcinku pokazuje jej po prostu więcej niż zawsze. Uwielbiam jej "reakcje" na różne sytuacje i to że w taki subtelno-śmieszny sposób wchodzi w interakcje z innymi uczestnikami. Dzisiejszy odcinek pięknie pokazał czym różni się potrafiąca rozmawiać z ludźmi, świadoma swojej wartości kobieta od takiej lekko zdziczałej Hanki. Monika nie boi się konfrontować z innymi uczestnikami oraz nie obniża poziomu dyskusji aby się dostosować do poziomu Hanki czy Alimenciarza.

PS: nie lubię Alimenciarza, ale w parze z Angeliką było widać między nimi większą chemię niż Hanki z Mikołajem od początku programu. Może się mylę, ale wydaje mi się że Hanka i Miki mogą być mega fałszywymi osobami zarówno wobec siebie, jak i innych uczestników. Dużo mówią że coś ich niby łączy, a są to tylko słowa i nic z tego nie wynika. Miki ma coś z Kuby z poprzedniego sezonu - lubi się niemal codziennie wieczorem nawalić aby odreagować w tym przypadku chyba dzień udawania relacji z Hanką. Sorry - ja nie widzę chemii między nimi, trudno też uświadczyć fajnych normalnych rozmów czy to życiowych czy romantycznych - absolutnie nic. W sypialni Moniki z chrapiącym Grzesiem więcej się dzieje niż u tej parki udającej przed wszystkimi relację.
#hotelparadise
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kipman1: myśle, ze to było początkowe zauroczenie wyglądem, a po dłuższej znajomosci wyszło co wyszło… oni już się sobą znudzili i chyba nawet za bardzo się nie lubia. Takie bycie na przetrwanie, widać ze Mikołaja ciągnie do innych dziewczyn, a ja do innych chłopaków
  • Odpowiedz
@kipman1: tak jak w poprzedniej edycji zupełnie nie mogłam sie z Tobą zgodzić, tak tutaj popieram w 100%, chociaż na początku wydawało mi się, że Monika będzie bardzo knuła z resztą "rodziny" tak teraz pokazuje piękną grę. Przewyższa wszystkich uczestników intelektem i kulturą, pięknie rozgrywa Wentyla, gra w kalambury i to udawanie Alimenciarza pokazało jak fajnie się bawi, bez nadmiernego kombinowania, a jak chce to pięknie pokazuje prawdziwą twarz Hugoliny,
  • Odpowiedz
@kipman1: Pierwszy raz w 100% się z Tobą zgadzam. Hania i Mikołaj - jedyne co może ich łączyć to wzajemny pociąg fizyczny, ale relacji pomiędzy nimi nie ma, oprócz drobnych afer mam wrażenie, ze nie rozmawiają. Gdyby poznali się poza programem, to chyba na jedna noc i wypad.
  • Odpowiedz
@kipman1: zobaczymy co z nowym, to może być jego poza, jeśli poleci za Hanka i Angelika w następnym odcinku, mam wrażenie ze to romantyczny pozorant, może mylne. Monika jest rewelacyjna, na pewno bym się z nią nie zakolegował, ale sam fakt jak die wypowiada tonujący emocje i ton głosu robi wrażenie
  • Odpowiedz
@kipman1: co do Moniki, to od początku miałam nadzieję, że może wreszcie będzie w hotelu playerka, na którą czekałam. Póki co nie zawiodłam się. Jak widać można w HP działać skutecznie bez tworzenia ciśnienia sobie i innym. Dla mnie ten sezon może być najlepszy ze wszystkich, bo jest potencjał i jeżeli weźmiemy pod uwagę różnorodność wśród uczestników i ich walory intelektualne. Hanka moim zdaniem też jest inteligentna ale gdzieś nauczyła
  • Odpowiedz
@kipman1: To był najśmieszniejszy odcinek jak na razie. Ale zapomniałeś o arcyfajnym momencie - dużo mówiącym - czyli rozmowie Piotra z Moniką o Pandorze. Podsumował Pandorę w punkt, że aż się Monia zadławiła. To widać inteligentny gość i dobrze obserwuje. Męczy się z tą Shakirą, bo jak padło być z nią to pewnie do śmierci (hotelowej) by tkwił, bo przecież inaczej nie wypada. Shakira kolejny raz odsłoniła się jako cwana
  • Odpowiedz
@Szuruburu102: fajnie - cieszę się że w tej edycji kibicujesz lub nie jesteś negatywnie nastawiona do wyróżniających się na tle innych postaci. Ja w każdym sezonie kibicuję najbardziej wyróżniającym się uczestnikom, którzy tworzą content. Historia pokazała że w gigantycznej ilości kwestii miałem rację, szczególnie że parę trupów z szaf uczestników poprzedniej edycji wyleciało. Było minęło - teraz Monika jest super, na swój sposób wprowadza nową jakość do programu i zaczynam
  • Odpowiedz
@j_sorel82: ja liczę że Dave będzie graczem pokroju Moniki - profilem pasuje do osoby którą przedstawia - czas pokaże.
Jeśli chodzi o Monikę to wg mnie jest przepiękna, ma piękny uśmiech i osobowość. Skrajnie jasna karnacja sprawia że kamera jej nie lubi tworząc "biczfejs", ale sugerując się zdjęciami czy podejściem Panów do niej to z pewnością na żywo zdecydowanie musi lepiej się prezentować. Jakbym miał 30-40 lat i szukał żony
  • Odpowiedz