Aktywne Wpisy

cult_of_luna +93
#wykop40plus
Jak kurła 40?
Czterdzieści to miał Wokulski stary dziad, albo Ryszard Ochódzki, albo Homer Simpson! (ಠ‸ಠ)
Jak kurła 40?
Czterdzieści to miał Wokulski stary dziad, albo Ryszard Ochódzki, albo Homer Simpson! (ಠ‸ಠ)
źródło: Bez nazwy
Pobierz
Matylda_Megara +264
Znowu przyszłam się chwalić i to bardzo! Więc pijcie ze mną kompot.
1. Po 10 latach opieki, wychowywania, kochania, wstawania w nocy, tulenia i utrzymywania nieswojego (prawnie) dziecka - zostałam w końcu mamą mojego pasierba. Zostanę wpisana do aktu urodzenia, będe miała wszelkie prawa i obowiązki wynikające z tego. Boli mnie tylko, że dopiero po 10 latach matka biologiczna ustąpiła w swej zawziętości i złośliwości. Od wczoraj cała się trzęsę z emocji.
1. Po 10 latach opieki, wychowywania, kochania, wstawania w nocy, tulenia i utrzymywania nieswojego (prawnie) dziecka - zostałam w końcu mamą mojego pasierba. Zostanę wpisana do aktu urodzenia, będe miała wszelkie prawa i obowiązki wynikające z tego. Boli mnie tylko, że dopiero po 10 latach matka biologiczna ustąpiła w swej zawziętości i złośliwości. Od wczoraj cała się trzęsę z emocji.

Potrzebuje 3-5 kamer do firmy, aby były włączone 24/7.
Nie musza być super jakości, ale głównie aby spełniały funkcje, aby będąc w domu mógł sprawdzić co sie dzieje na sklepie, magazynie itd.
Niekoniecznie musi być aplikacja mobilna, ale fajnie jakby była.
Macie coś do polecenia? Kompletnie jestem zielony w temacie.
#kamery #kamera #elektronika #technologia #nagrywanie
https://allegro.pl/oferta/zestaw-do-monitoringu-4in1-hikvision-hiwatch-dysk-11529440526
źródło: comment_16637027857CJpoAIABnwm2pNKvBBPN4.jpg
PobierzPrzeraża mi fakt jak to podłączyć, prąd itd. Wydaje mi się ze te Xiaomi po prostu są prostsze
Ale zrobisz jak uważasz, jak nie ma kto Ci zamontować to te Xiaomi pewnie szybciej ogarniesz.