Aktywne Wpisy
Co sądzicie o takiej skodzinie? Szwagier mówi, żeby wziąć jednak Karoka bo większy, ale mnie się wydaje że to starsza konstrukcja.
#motoryzacja #samochody #skoda #pokazauto
#motoryzacja #samochody #skoda #pokazauto
mirko_anonim +9
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki... potrzebuje wsparcia.
Ale od początku:
Akt I
Wziąłem ślub z kobietą, którą kochałem. Dwa włoskie charaktery, częste kłótnie ale jakoś zawsze to było. Zawsze się pogodziliśmy, chociaż ona lubiła rozdrapywać rany i wyciągać brudy sprzed lat.
Mirki... potrzebuje wsparcia.
Ale od początku:
Akt I
Wziąłem ślub z kobietą, którą kochałem. Dwa włoskie charaktery, częste kłótnie ale jakoś zawsze to było. Zawsze się pogodziliśmy, chociaż ona lubiła rozdrapywać rany i wyciągać brudy sprzed lat.
- W przypadku Mikiego sytuacja jest prosta - pozornie piękny cukierek, niestety alkohol sprawia że to tylko ładne sreberko, które obtacza g*wno. Po alkoholu wychodzi z niego narcyz, który odreagowuje stres dnia, stres kamer lub stres bycia w parze z Hanką i czepia się Szahiry. Wydaje mi się osobą, która w ciągu dnia udaje kogoś kim nie jest i powiedzmy sobie szczerze - nikt nie chciałby mieć takiego "przyjaciela" w programie.
- Odnośnie Szahiry bardzo nie podobał mi się jej atak na Piotra - totalnie z dupy i bezsensowny, a chwalenie się Hance że pojechała mu dla mnie jest szokujące. Nie dość że zrobiła to przy wszystkich to argument, że ona na rajskim mówiła poważnie a on nie był wg mnie totalnie nie trafiony. Dla przypomnienia na rajskim Szahira nazwała go "Piotrusiem Panem" czyli mężczyzną, który mimo fizycznej dojrzałości nie potrafiącego zachowywać się dojrzale i jest wiecznym dzieckiem. Prawdę powiedziawszy to Piotr mógł mieć większe pretensje za te słowa niż Szahira.
Szacunek dla Piotra, który jako jedyny z szacunkiem potrafił podejść do problemu/człowieka. Wg mnie Szahira dużo na tym straciła bo na setkach płacze jak Miki ją źle traktuje, a do Piotra przywaliła się właściwie za nic. Bardzo lubię Szahirę, ale jej zachowanie wobec Piotra bardzo podobne do tego jak Miki traktuje ją.
#hotelparadise
Naprawdę słysząc ciągle od innych facetów jak im fajnie z ich partnerkami, można oczekiwać, że jej partner wyjdzie i ją jednak w czymś zapewni. A on
Oczywistym dla mnie jest że
Zgodzę się, że rozmowa o sytuacji z rajskiego w grupie była z jej strony błędem, takie rzeczy lepiej wyjaśniać twarzą w twarz. Także błędem taktycznym
@Haniah3: ale to nie jego wina że ona ma kompleksy