Wpis z mikrobloga

@Zoliborskaskoda: kolegowałem się w pracy z kolesiem który po zrzuceniu wagi nagle stał się chadem, kobiety same zagadywały do niego na ulicy.

Postanowiłem spróbować tej samej drogi, odchudzanie + siłownia, po zmianie nie widziałem jakiegoś większego zainteresowania u kobiet....

nabrałem pewności siebie(lub testosteron uderzył mi do głowy)i zaprosiłem dziewczynę w której się podkochiwałem na randkę, zgodziła się, początek spotkania był naprawdę miły, koleżanka kupiła mi kawę i rozmowa się kleiła i myślałem że to jest to ( ͡°
  • Odpowiedz
@Zoliborskaskoda: Już w gimnazjum/liceum zauważyłem różnicę w tym jak traktowany jestem ja, a jak przystojniejsi koledzy, miałem wtedy drobny romans z redpillem, ale #!$%@? to było warte. Blackpill jako definicję poznałem może 2-3 lata temu. Od tego momentu moje życie się o wiele poprawiło. Przestałem się frustrować przez rzeczy na które nie mam wpływu.
- Zakola od wieku 18 lat? Natura.
- 173cm wzrostu? Natura.
- Brzydki ryjec? Natura.
  • Odpowiedz
@Zoliborskaskoda: W szkole podstawowej gdzieś w 2-3 klasie gdy burmistrz przy wręczaniu nagród za wygrany konkurs plastyczny powiedział mi, że jestem niski jak na swój wiek (sam też był i jest je**nym manletem). No i zawsze jak próbowałem zdobyć dziewczynę, to mówiły wprost, że jestem dla nich za niski- na szczęście były na 100% szczere, bo były młode, dopiero starsze kobiety wciskają tylko kity typu "Nie w moim typie", "Nie
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Zoliborskaskoda: Czasy gimnazjalne. Choć nie wiedziałem że jest takie coś jak blackpill to już do myślałem się co nieco. Apogeum było jak żadna dziewczyna nie wybrała mnie, nie chciała tańczyć ze mną w parze na gimnazjalnym balu. Zostałem tylko ja i dwie psiapsi i na siłę jedna z nich była ze mną w parze a zapierały się że chcą razem. Po głównym tańcu siedziałem do końca przy stoliku patrząc jak
  • Odpowiedz
@Zoliborskaskoda: juz w wieku 16 lat (7 lat temu) cos sie powoli zaczelo mi nie zgadzac, jak zauwazylem, ze "kolega", ktory w tamtych czasach byl dosc malo kumaty, ale i tak krecily sie wokol niego femboty, ktore doslownie chcialy mu wskoczyc na bolca (nie wyruchal zadnego) ( ͡° ͜ʖ ͡°) "kolega" mial dobra sylwetke, a co najwazniejsze to byl przystojny ( ͡° ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz