Aktywne Wpisy

Kopytnik_1 +1
#przegryw #samotnosc #p0lka #zwiazki #takaprawda #pieklomezczyzn #niebieskiepaski #rozowepaski #stulejacontent #blackpill #depresja #pieklomezczyzn #pytaniedoeksperta #pytaniedoniebieskichpaskow #mizoginia #modameska #moda
Wszystkim hejterom, którzy uważacie, że kaszkiet jest niemodny i wyśmiewacie go, tak jak te trzy p0lki, które uśmiechnęły się na mój widok w kaszkiecie. Nie znacie się na modzie. Dobrze dobrany kaszkiet (nie do dresu, albo t-shirtu, a na przykład do takiej stylizacji jak u tego pana, czy nawet do samej koszuli) świetnie pasuje.
Wszystkim hejterom, którzy uważacie, że kaszkiet jest niemodny i wyśmiewacie go, tak jak te trzy p0lki, które uśmiechnęły się na mój widok w kaszkiecie. Nie znacie się na modzie. Dobrze dobrany kaszkiet (nie do dresu, albo t-shirtu, a na przykład do takiej stylizacji jak u tego pana, czy nawet do samej koszuli) świetnie pasuje.

#wojna #przemyslenia Ciekawe co by było jakby hitler nie był tak zachłanny i spoczął na tym co już zagarnął zamiast atakować ZSRR?

#agregat #prad #zasilanieawaryjne #blackout #energia #energetyka #survival #budownictwo #elektryka #elektrotechnika
a) masz jakąs #!$%@?ą instalacje elektryczną
b) chyba powinienes ten zakup skonsultowac z jakims elektrykiem co odpowiednio pod Twoje potrzeby Ci cos niecoś powie. :)
Czy uciągnie to nie wiem bo nie wiem czy masz tylko lodówke czy tez moze zamrazarke suszarke plejke i ogrzewanie elektryczne :D za mało danych :P
https://m.leroymerlin.pl/warsztat/urzadzenia-warsztatowe/agregaty-pradotworcze/agregat-pradotworczy-k-nner-and-s-hnen-ksb-2800a-230v-2-8kw,p619962,l874.html
Ja tez tak zrobiłem i pewnie nie jest to ta jakość, ale jeśli się nie przyda Ci, to oddajesz nawet za pol roku, a na Allegro już tego nie masz
Ale coś tam mogę ocenić z własnej perspektywy:
Na plus: dodatkowe wyposażenie w rozrusznik elektryczny, dodatkowo jest ręczny rozrusznik
Większa moc
Na minus:
nie oddasz po 14 dniach
Wyższa gotowka zablokowana
Ewentualna gwarancja przez Allegro to utrapienie, szczególnie przy gabarycie
Oba spełniają podobna
tz dalej plątaninę kabli od nowa jak na budowie
Sam chciałem kupić ale na wiosnę był pogrom i ceny poszybowały
Sam wziąłem od Niemca denqbar i jak na razie jest git
https://www.denqbar.com/inverter-stromerzeuger