Wpis z mikrobloga

Jest jakiś lokal, gdzie zjem kaszę mannę z mlekiem i najlepiej z owocami?
Kiedyś była w turyście, ale już nie ma od dawna. Szukałem i pytałem po sieci już kilka razy i nic. Przecież to jest niemożliwe, żeby w 400 tysięcznym polskim mieście nigdzie nie serwowali kaszy manny ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#szczecin
  • 10
  • Odpowiedz
@krucjan: wiem że to nie jest odpowiedź na Twoje pytanie, ale dlaczego sam nie zrobisz? ( ͡° ͜ʖ ͡°) kilka zł, kilka minut i gotowe. Obawiam się że nie dostaniesz nigdzie w lokalu, bo to tak jakbyś pytał o chleb z masłem
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Dorciqch właśnie jak zamawiałem sznycla to pani wykładała tatary, wyglądały ładnie, ale jakoś nigdy nie mogę się przemóc żeby spróbować tą potrawę.
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@michal1358 bo chce zapłacić komuś, żeby zrobił to za mnie.

Chleb z masłem kupisz wszędzie bez problemu. Tak samo jak frytki czy po prostu ziemniaki, dania jeszcze banalniejsze niż kasza manna. W czym więc problem?
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@tuomollo jakbym miał kapitał, to bym otworzył swój lokal gdzie bym podawał kaszę manne na mleku i można byłoby sobie wybrać rzadka czy gęsta, dodatki: świeże owoce, zmiksowane, syropy i co tam dusza zabraknie i by wszyscy przychodzili na moją kaszę.
To jest skandal, żeby w mieście wojewódzkim nie było żadnego miejsca z manna na mleku.
  • Odpowiedz