Aktywne Wpisy
Polejmnie +74
Seks bez zgody będzie gwałtem
- to główne założenie projektu modyfikującego definicję zgwałcenia w prawie karnym, którym dziś zajął się Sejm.
Politycy Pisu i Konfederacji, którzy sprzeciwiają się ustawie, nazywają ją "prezentem dla bezwzględnych i mściwych kobiet" i trudno nie przyznać im racji. Już niebawem na Facebooku będą krążyć porady prawne: "jak widzisz, że partner chce wziąć rozwod, oskarż go o gwalt". Wygrywasz wszystko: alimenty na dzieci, alimenty na siebie i w
- to główne założenie projektu modyfikującego definicję zgwałcenia w prawie karnym, którym dziś zajął się Sejm.
Politycy Pisu i Konfederacji, którzy sprzeciwiają się ustawie, nazywają ją "prezentem dla bezwzględnych i mściwych kobiet" i trudno nie przyznać im racji. Już niebawem na Facebooku będą krążyć porady prawne: "jak widzisz, że partner chce wziąć rozwod, oskarż go o gwalt". Wygrywasz wszystko: alimenty na dzieci, alimenty na siebie i w
dendii +87
Kibicujesz plusujesz, kibicujmy naszym braciom
#mecz
#mecz
30 Niedziela z postanowieniem noworocznym, czyli gotowaniem czegoś nowego.
Wstałem dziś po 12 więc jest śniadanio-obiad. Currywurst + jakieś kulki z ziemniaków (głownie dlatego że zawalały mi zamrażarkę) i bekonowo-jajeczne muffinki z pomidorkami daktylowymi i serem. Fajnie się wszystko spięło bo muffinki i kulki siedziały w piekarniku w tej samej temperaturze i tyle samo minut. W międzyczasie machnąłem sosik i podsmażyłem kiełbaski. Tylko sosik odrobinę zbyt zgęstniał.
Do popicia cydr arbuzowy - średni.