Aktywne Wpisy
TfarukBartus +358
Nigdy nie zabrałem nic ze śmietnika aż do dzisiaj (lvl24), poszedłem wyrzucić śmieci a tu się okazało że ktoś wyrzucił 3 kartony gier, jako graczowi szkoda mi gier na płytkach więc zabrałem je ze sobą... W domu moim oczom ukazały gry zwykle, edycję specjalne, edycję kolekcjonerskie, a większość to gry dzieciństwa/nastoletnich lat, stan płyt w większości to 6/6 bądź 5/6 (ciekawe czemu wyrzucił taką kolekcje?), no cóż trzeba zamówić stacje płyt na
limitznakow +4
Siema mam takie pytanie, mam 26 lat, probuje zrobic prawo jazdy, stwierdzilam zeby nie czekac dluzej i to w koncu zrobic. Uczeszczam do szkoly jazdy z opinią 4.8/5. Dzisiaj wlasnie wyjechalam 9h i nasunelo mi sie takie zmartwienie.
Niestety jest taki problem i sama to czuje ze nie jestem stworzona do jazdy samochodem tak na 100%, ale wiem że jakaś iskierka we mnie tli, bo lubie jezdzic. Jeszcze przed jazdami wydawalo mi sie ze bede super, a tak w ogole to zdam za 1 razem. Jednakze, jezdzilam z 3 roznymi instruktorami i kazdy mi mowil rzeczy w stylu "ciezki przypadek", "musisz sie jeszcze duzo nauczyc", "masz malo czasu", "zobacz ile godzin juz wyjezdzilas", "jestes nerwowa", "nie masz plynnosci", "wcale sie nie starasz" co do tego ostatniego to wkur mnie niesamowicie bo sie naprawde staram i to slyszalam od kazdego.
Naprawde nie wiem o co im chodzi. Po takich uwagach juz mi sie odechciewa tego wszystkiego. Szczerze to sie nie stresuje, bo podoba mi sie to jezdzenie. Wiadomo czasami jest stres bo pieszy, bo trzeba zmienic pas i bieg i na cos popatrzec w 1 momencie, ale mi sie wydaje ze to minie i nie ma co sie przejmowac. Ogolnie jestem wyczilowana, zartuje sobie, jeden z nich bardzo tego nie lubi, zaraz sie pyta co tu takie smieszne. Wsiadam zadowolona, wychodze zla na nich i przytloczona bo jestem do niczego.
Moze
Niestety jest taki problem i sama to czuje ze nie jestem stworzona do jazdy samochodem tak na 100%, ale wiem że jakaś iskierka we mnie tli, bo lubie jezdzic. Jeszcze przed jazdami wydawalo mi sie ze bede super, a tak w ogole to zdam za 1 razem. Jednakze, jezdzilam z 3 roznymi instruktorami i kazdy mi mowil rzeczy w stylu "ciezki przypadek", "musisz sie jeszcze duzo nauczyc", "masz malo czasu", "zobacz ile godzin juz wyjezdzilas", "jestes nerwowa", "nie masz plynnosci", "wcale sie nie starasz" co do tego ostatniego to wkur mnie niesamowicie bo sie naprawde staram i to slyszalam od kazdego.
Naprawde nie wiem o co im chodzi. Po takich uwagach juz mi sie odechciewa tego wszystkiego. Szczerze to sie nie stresuje, bo podoba mi sie to jezdzenie. Wiadomo czasami jest stres bo pieszy, bo trzeba zmienic pas i bieg i na cos popatrzec w 1 momencie, ale mi sie wydaje ze to minie i nie ma co sie przejmowac. Ogolnie jestem wyczilowana, zartuje sobie, jeden z nich bardzo tego nie lubi, zaraz sie pyta co tu takie smieszne. Wsiadam zadowolona, wychodze zla na nich i przytloczona bo jestem do niczego.
Moze
Większość blackpillowców nie ma pojęcia o relacjach z kobietami bo większość nawet nie trzymała żadnej różowej za rękę. Ciężko uznać za eksperta gościa który ma tylko wiedzę teoretyczną i na niej się opiera (zresztą błędnie, bo ich badania wzajemnie się wykluczają i nie ma podstaw do tego aby uważać to za naukę i prawdę objawioną o relacjach damsko-męskich)
#przegryw #blackpill #redpill #incel #mgtow
@RyouNarushima: Powielasz tylko historyjkę którą ktoś kiedyś zarzucił i przytaczasz w celu zdyskredytowania redpillowców.
W życiu nigdy nie pisałem o karle 160 cm peklujących modelki 10/10. To są Twoje wysrywy i próba nieudanej hiperboli.
PS. Karłowatość zaczyna się od mniejszej wartości niż 160 cm, więc widze że bardzo szanujesz ludzi z tym wzrostem jak ich tak
@dough-boy: Wiadomo, łatwa wymówka dla swojego lenistwa. Jak się nie pracuje to lepiej powiedzieć że to przecież złe geny odpowiadają za brak pracy xD
160cm to karzeł, redpillu. Widać kim trzeba być by wierzyć w redpillowe brednie. I redpilla nie trzeba dyskredytować, ponieważ robią to jego apologeci.
Taki obrazek jak Twój ja też sobie mogę zrobić. Pewnie stworzony na potrzeby blackpillowców żeby nadal robić z niższego gościa podczłowieka i wmawiać mu że jest gorszy od reszty społeczeństwa.
Największa nienawiść jaka wylewa się do niskich facetów jest z ust
pomimo 156cm wzrostu nigdy nie umiwilabym sie z facetem ponizej 180cm
Jak widać CDC to blackpille( ͡° ͜ʖ ͡°) A tak się składa, że 160cm w Polsce jest poniżej dolnego 1 centyla. Skończ ten redpillowy gaslighting. Mężczyzny 160cm nie uratuje nawet twarz czada.
@tekst123: Ale to jest Twoje subiektywne zdanie. Nie możesz tego odnosić do wszystkich kobiet.
Ja też uważam że albo podobasz się większości kobiet albo nie podobasz się żadnej, nie istnieje coś takiego jak prawdziwa miłość albo "ta jedyna" dziewczyna.
Ale większość kobiet marzy o szczęśliwym, zdrowym, stałym związku z jednym mężczyznom z którym może założyć rodzinę więc często chad w pewnym etapie życia nie jest ich priorytetem bo nie mają już ochoty na jednorazową
@RyouNarushima: Akurat 160 cm to fakt będzie miał ciężko. Ale jaki jest procent facetów z takim wzrostem? Chyba niewielki.
@sdasdadawqeqawdas: Mają łatwiej na rynku matrymonialnym ale nie znaczy że nagle dostają wszystko na tacy. Po prostu mniej urodni muszą pewne rzeczy kompensować. Nie masz wzrostu i wyglądu Chada to popracuj nad sylwetką np, statusem, zarobkami.
@tekst123: Mam znajomych którzy mają 170-175 cm i są w związkach. Ale to też nie są ludzie którzy piszą codziennie na wykopie o tym jakie to zle są polki że wybierają wyższych
@RyouNarushima: Ma znaczenie ale nie takie kolosalne jak Ci się wydaje. Po prostu będzie Ci trudniej na rynku matrymonialnym ale nie znaczy że całkowicie z niego wypadasz.