Trzeba było wykorzystać ostatnie w najbliższych dniach mocniejsze słoneczko i pojechać jakąś dodatkową trasę. Cel gmina Sterdyń. Wcześniej trochę odcinków wzdłuż Bugu, gdzie jak zwykle sporo fajnych, malowniczych miejscówek, wałów, starorzeczy.
#kwadraty Max square: 56x56 Max cluster: 4419 (+6) Total tiles: 11133 (+2)
Pałac Ossolińskich w Sterdyni. Myślałem, że będzie możliwość wjechania na teren pałacu, kiedyś był tam hotel i spa, no ale z tego co czytam, to padli w czasie lockdownu...
Jednym z powodów dla którego nigdy nie ciągnęło mnie do #szosa i wolałem #gravel, była swobodniejsza możliwość omijania wszelakich ruchliwych dróg i ograniczenie do minimum spotkań z tirami, których sporo u mnie w okolicy. No ale dopadł mnie i na szutrowej ścieżce... XD
@SnikerS89: częstym rezydentem tej wioseczki jestem, kumpel dokładnie na przeciwko remizy/sklepu kupił kilkanaście lat temu siedlisko i często tam bywam ;)
@PrzekliniakCQ: To proszę w wolnej chwili wyremontować tą drewnianą wieżę widokową! Przy moim lęku wysokości, jak bujnęło na górze, to trochę ciepło się zrobiło ( ͡°͜ʖ͡°)
Trzeba było wykorzystać ostatnie w najbliższych dniach mocniejsze słoneczko i pojechać jakąś dodatkową trasę. Cel gmina Sterdyń. Wcześniej trochę odcinków wzdłuż Bugu, gdzie jak zwykle sporo fajnych, malowniczych miejscówek, wałów, starorzeczy.
#kwadraty
Max square: 56x56
Max cluster: 4419 (+6)
Total tiles: 11133 (+2)
#rowerowyrownik #gravel #100km
Skrypt | Statystyki
@SnikerS89: częstym rezydentem tej wioseczki jestem, kumpel dokładnie na przeciwko remizy/sklepu kupił kilkanaście lat temu siedlisko i często tam bywam ;)