Wpis z mikrobloga

Zastanawia mnie tez cały żal po śmierci Elżbiety, ani nie zmieniła nikomu życia, nikomu nie uratowała, nie wpłynęła na losy świata, ogólnie była kontrowersyjna postacią , chyba nikt nie pamięta jej opini na temat niewolnictwa albo jak mataczyła przy śmierci Diany? Pozatym fuckmonarvhy. To osoba to tylko pomnik pokazujący ze nikt na tym świecie nie jest równy
  • 19
  • Odpowiedz
babcia była symbolem, ikona, memem na calym świecie.

@Cryptonerd_io: dla kogo była dla tego była. Dla mnie to tylko przykład że sobie współcześnie jacyś gówniarze z rodziny królewskiej żyją w luksusie żerując na społeczeństwie bo ich dziadkowie mordowali przeciwników politycznych.
  • Odpowiedz
  • 1
@Cryptonerd_io Ikoną czego? XDDD Że klasizm wciaz zywy i grupka wysoko urodzony rasistow pławi sie w luksusach i jezdzi po swiecie jakby cos znaczyli? xD Wierzyc w rodzinie królewska to tak jakby wierzyc w influencerow w dzisiejszych czasach XD
  • Odpowiedz
@magiol: Ja nic nie mówię, bo mam lepsze rzeczy niż stalkowanie OPa, ale żaden z powyższych mądrali nie podał ani jednego argumentu żeby go 'wyedukować', więc wasze wypowiedzi są równie gówno warte i jedynie się wszyscy ośmieszacie udając oświeconych.
  • Odpowiedz
@magiol: Powiedz to wielu ludziom którzy żyją w UK i mają w nią #!$%@?, oraz jej rodzinę patusów, ale no tak, zapomniałem że Polacy zawsze muszą udawać cnotę.
  • Odpowiedz
  • 0
@Mardo ja nie mówie że masz ją celebrować, można mieć równie mocno #!$%@? jak duża część brytoli bez pisania gówno wpisów.
  • Odpowiedz
@magiol: Typie, jakie gówno wpisy. Napisałem wam żebyście zamiast ośmieszać OP'a odpowiedzieli na jego pytanie, czyli czemu ten cały płacz, skoro na Polskę i polski rząd/sytuacje macie #!$%@?. Jednak wybraliście naśmiewanie się co sygnalizuję, że #!$%@? was to obchodzi oprócz pokazania fałszywego współczucia oraz okazji, żeby kogoś obrazić.

No tak, zapomniałem, ze na wykopie poproszenie o argumenty zamiast obrażanie OPa to już gówno wpis ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz