Czy ktoś pije o tej godzinie taka potężna yerbe? I chce iść o 00:00 w nocy spać? I czy tylko ja pije ze słoika 0,7L, bo przecież ile mozna to zalewać co chwilę ponownie, i pije pół od razu na hejnał? (╥﹏╥)
@Dumle007: Może nie 0,7L ale ładuje 0,4 pół kubka i nie idę spać o północy tylko o 8 rano xD Nie wiem jak na ciebie działa, ale mi jerba nie pozwala spać przez około 6-8 godzin, chociaż ostatnio odkryłem, że wystarczy w 2 godziny #!$%@?ć 4 piwa i nagle da się spać (ʘ‿ʘ)
@Dumle007: Ile tego suszu wyspałeś? Z 200g gramów? Przecież to taka bomba mateinowa (kofeinowa), wręcz nie zdrowa. Do standardowego naczynia wsypuję się tak 30 albo 50g jeśli ktoś lubi mocne, a tutaj widzę, że przy takiej ilości co sypiesz paczka 0,5 kg wystarczy ci na 5 razy. Oczywiście każdy pije jak lubi, tylko pytam.
Nareszcie złożylem blaszaka, pierwszego od ponad 15 lat. 3 godziny z życia, ale wyszło i nawet działa. Dużo przyjemniej się to robi bez hdd i napędów. #pcmasterrace #komputery #pc
I czy tylko ja pije ze słoika 0,7L, bo przecież ile mozna to zalewać co chwilę ponownie, i pije pół od razu na hejnał? (╥﹏╥)
#yerbamate #dobranoc #heheszki #fotografia
Nie wiem jak na ciebie działa, ale mi jerba nie pozwala spać przez około 6-8 godzin, chociaż ostatnio odkryłem, że wystarczy w 2 godziny #!$%@?ć 4 piwa i nagle da się spać (ʘ‿ʘ)
Komentarz usunięty przez autora