Aktywne Wpisy
Viado +65
Serio nie ma ważniejszych tematów niż in vitro? Gospodarka upada, kryzys na granicy z ukrainą a tymczasem dla lewactwa jak zwykle najważniejsze są sprawy związane z ruchaniem
#sejm #bekazlewactwa #konfederacja #polityka
#sejm #bekazlewactwa #konfederacja #polityka
andbatros +60
wołam @OrangeEkspert
Miałem cykliczną usługę Rozmowy bez limitu + Internet, a ostatnio pod koniec okresu usługi zabrakło mi GB i włączyłem promkę, która się pojawiła w apce -
"Powrót do Szkoły to usługa promocyjna (zwana dalej „Promocją”) dostępna dla Abonentów (zwanych dalej Abonentami) taryf Orange YES, Orange POP, Orange Free na kartę oraz Abonentów oferty Zetafon, korzystających z ww. taryf. W ramach Promocji Abonent otrzymuje usługę Rozmowy, SMS-y i MMS-y bez limitu do wszystkich + pakiet 5 GB."
- i teoretycznie jutro powinna mi się odnowić ta stara opcja cykliczna, ale w apce jest jako wyłączona ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Czy to oznacza, że już się nie włączy automatycznie (co skutkowałoby stratą bonusowych GB - co miesiąc dostawałem +1, więc uzbierałem do tej pory 50 co miesiąc) i muszę ją ponownie uruchomić??
Komentarz usunięty przez autora
W sytuacji, gdy Abonent ma włączoną usługę „Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich + pakiet GB” w
dowolnej wersji i zleci włączenie Promocji, pozostałe dni ważności oraz gigabajty z usługi „Rozmowy i SMS-y bez
limitu do wszystkich + pakiet GB” zostaną przeniesione na nową usługę a obecna zostanie wyłączona.
Komentarz usunięty przez autora
@archi3: w sensie numer?