Wpis z mikrobloga

Ema, jest tu ktoś pracujący w #orange lub ogarniający temat usług w tej sieci??
wołam @OrangeEkspert

Miałem cykliczną usługę Rozmowy bez limitu + Internet, a ostatnio pod koniec okresu usługi zabrakło mi GB i włączyłem promkę, która się pojawiła w apce -

"Powrót do Szkoły to usługa promocyjna (zwana dalej „Promocją”) dostępna dla Abonentów (zwanych dalej Abonentami) taryf Orange YES, Orange POP, Orange Free na kartę oraz Abonentów oferty Zetafon, korzystających z ww. taryf. W ramach Promocji Abonent otrzymuje usługę Rozmowy, SMS-y i MMS-y bez limitu do wszystkich + pakiet 5 GB."

- i teoretycznie jutro powinna mi się odnowić ta stara opcja cykliczna, ale w apce jest jako wyłączona ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Czy to oznacza, że już się nie włączy automatycznie (co skutkowałoby stratą bonusowych GB - co miesiąc dostawałem +1, więc uzbierałem do tej pory 50 co miesiąc) i muszę ją ponownie uruchomić??
  • 11
@johnblaze12345 wygląda na to że ta promocyjna którą włączyłeś zastąpiła tą która miałeś aktywna wcześniej ale niezbadane są systemy Orange i musiałby się wypowiedzieć ktoś bardziej obcykany
@johnblaze12345: raczej się nie odnowi bo jest w regulaminie tej promocji taki zapis:
W sytuacji, gdy Abonent ma włączoną usługę „Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich + pakiet GB” w
dowolnej wersji i zleci włączenie Promocji, pozostałe dni ważności oraz gigabajty z usługi „Rozmowy i SMS-y bez
limitu do wszystkich + pakiet GB” zostaną przeniesione na nową usługę a obecna zostanie wyłączona.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@johnblaze12345: Kup sobie ofertę roczna bez limitu i zapomnij o rachunkach za tel i kończącym się necie. Aktywując i doładowując a apce masz ok 2.5TB netu(ok 200GB/m + niewykorzystane przechodzą dalej). Jeśli masz aktywna ofertę przed 19/09/19 możesz aktywować ofertę bez MMS za 300zl lub z za 360zl. Reszta tj rozmowy sms itp są bez limitu na cały rok.