Aktywne Wpisy

smuteczek2000s +41
Hej,
dziś mam urodziny - 23 lata i otwarcie mogę powiedzieć, że nie wiem ile jeszcze "pożyję", choroba zaczęła mi zabierać wspomnienia i kontakt ze światem.
Smutno, kiedy tracisz kontakt ze światem na kilka tygodni i nie pamiętasz. Zaczęłam zapominać życie przed 19stką.
Ostatnio chciałam zakończyć swoje życie, ale uratowało mnie słowo, że "damy radę". Bo sama chyba bym nie dała rady.
Dziwnie się czuje człowiek, który zaczyna tracić wspomnienia i tygodnie,
dziś mam urodziny - 23 lata i otwarcie mogę powiedzieć, że nie wiem ile jeszcze "pożyję", choroba zaczęła mi zabierać wspomnienia i kontakt ze światem.
Smutno, kiedy tracisz kontakt ze światem na kilka tygodni i nie pamiętasz. Zaczęłam zapominać życie przed 19stką.
Ostatnio chciałam zakończyć swoje życie, ale uratowało mnie słowo, że "damy radę". Bo sama chyba bym nie dała rady.
Dziwnie się czuje człowiek, który zaczyna tracić wspomnienia i tygodnie,

pierogu +5

No i git - kolejny dowód na to żeby w żadną ze stron nie popadać w skrajności. Teraz jak najszybciej zapomnieć, bo jutro z Finlandią w zasadzie przy tych układach z pierwszej kolejki, i znając "papierową" siłę zespołów mecz praktycznie o wyjście z grupy dla nas.
Czesi jak się nie ogarną bez Satorańskiego, albo nie postawią go na obie nogi, to wygrają tylko z Holandią i pojadą do domu. A nie, wróć :)
Co do jutrzejszego meczu - "zapowiedź" wrzucę pewnie w ciągu godziny, bo i tak napisana rano, a jutro nie będę miał czasu, a i wyjątkowo chyba nie obejrzę meczu ( ͡° ʖ̯ ͡°)