Aktywne Wpisy
Oskaros +11
Z drugiej strony jeśli budda to wielki słup mafiozów to dlaczego nigdy nie wpadł ani nie ma ani jednego promila takiego tyci tyci dowodu że coś go łączy z mafiozami.
Sam prowadzę firmę i wiem jak wygląda skarbówka, trudno jest w tych czasach robić wałki. Tzn inaczej. Walki jest robić prosto ale równie prosto jest w nie wpaść, a trudno jest zrobić wałki które nigdy nie wyjdą na jaw. Nawet ten ziomek
Sam prowadzę firmę i wiem jak wygląda skarbówka, trudno jest w tych czasach robić wałki. Tzn inaczej. Walki jest robić prosto ale równie prosto jest w nie wpaść, a trudno jest zrobić wałki które nigdy nie wyjdą na jaw. Nawet ten ziomek
arkadi2020 +90
Znalezione w sieci.
#sejm
#sejm
Narodowe Odrodzenie Polski miało rację:
https://www.nop.org.pl/2011/07/31/warszawa-robocze-spotkanie-nop-i-swobody/
"Wskazano na wspólne dla obu narodów zagrożenia,(...) odradzającego się imperializmu rosyjskiego."
#rosja #ukraina
@boloney:
Ja nie siedzę w temacie. Tak chciałem trochę wbić kij w mrowisko. Dzisiejsi wielbiciele Ukrainy wtedy krzyczeli, że taka współpraca to zbrodnia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja też wtedy podchodziłem do tego dość nerwowo.
Trzecia drogą szlismy w dwudziestoleciu miedzywojennym. Wiadomo przeciez, jak skonczylismy
@Walenciakowa: Pominąłeś fragment o "odradzaniu się imperializmy rosyjskiego" celowo? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tam nie zatrudniali Jackowskiego, by się ich przepowiednie sprawdzały w 100%.
No i bardziej mi chodzi o srakę, która była przez to wywołana na wykopie (albo w jakiejś innej części internetu, już nie pamiętam).