Aktywne Wpisy
TfarukBartus +396
Nigdy nie zabrałem nic ze śmietnika aż do dzisiaj (lvl24), poszedłem wyrzucić śmieci a tu się okazało że ktoś wyrzucił 3 kartony gier, jako graczowi szkoda mi gier na płytkach więc zabrałem je ze sobą... W domu moim oczom ukazały gry zwykle, edycję specjalne, edycję kolekcjonerskie, a większość to gry dzieciństwa/nastoletnich lat, stan płyt w większości to 6/6 bądź 5/6 (ciekawe czemu wyrzucił taką kolekcje?), no cóż trzeba zamówić stacje płyt na
njdnsjdnjs +7
mieliscie kiedys jakies paranormalne doswiadczenia?
Szukam gitary elektrycznej do 500 zł - coś na czym mógłbym się uczyć grać w wolne weekendy. Czy możecie mi polecić coś w miarę sensownego w tym budżecie. Coś co nie rozstroi się po dwóch szarpnięciach?
@Svav: Co do pytania to bardzo dobrą opinią cieszy się GITARESKO na OLX, Pan sprowadza bentony z thomanna i je reguluje :)
@mowilemzewroce
Chciałbym grać rocka, hard rocka, może trochę metalu. Nie mam zbyt wielkiego stażu. Kiedyś grałem na klasyku, ale gitara się rozpadła i skończyła się nauka. Myślałem żeby kupić jakąś gitarę HSH, bo ponoć to bardzo uniwersalne rozwiązanie i zalecane na początek - jednak to tylko opinia w necie.
Używek za bardzo nie chce kupować, bo nie znam się na gitarach i boję się, że kupię coś co do
W tych gitarach oszczędza się nawet na wkrętach mocujących zaczepy na pasek, właściwie wszystko, poza drewnem, jest
Nie wiem - może masz rację, że akurat Twój egzemplarz jest taki mało udany, a może czegoś po prostu nie widzisz. Jakbym zobaczył Twoją gitarę na oczy, to albo bym się zgodził, albo powiedział, co warto zrobić, żebyś miał instrument, który gra jak milion dolców.