Wyskoczył mi na tiktoku filmik, gdzie facet opisuje swoją sytuacje w związku, jak to pokochał piękną dziewczynę ale sporo przytyła i nie czuje już do niej fizycznego pociągu. Wiele razy proponował jej, żeby razem zaczęli ćwiczyć i zdrowo się odżywiać ale ona ma słomiany zapał i twierdzi, że dobrze jej z tym jak wygląda. Przez całą sytuacje facet chodzi sfrustrowany i nie chce swojej dziewczyny zostawić ale jednocześnie męczy się w takim związku. A w komentarzach oczywiście p0lki się spruły, że ma podły charakter, że jest świnią, lepiej żeby ją zostawił bo ona zasługuje na kogoś lepszego itd Może ja też jestem jakiś dziwny ale wydaje mi się, że takie rozterki są chyba normalną reakcją na fakt, że Twój partner nagle przestaje o siebie dbać. Jakoś nie trafia do mnie argument, że na starość też straci urodę #przegryw #p0lka #zwiazki
dobrze jej z tym jak wygląda. Przez całą sytuacje facet chodzi sfrustrowany i nie chce swojej dziewczyny zostawić
@milovel: to jest niezrozumienie tematu. To nie chodzi o bycie grubym czy wygodnym tylko fakt, że ona kocha żarcie i leżenie na kanapie bardziej od swojego chłopaka. W związku jak jesteście razem jedną drużyną to jesteście dla siebie najważniejsi na świecie.
Więc on ją powinien zostawić, ale nie dlatego, że nie jest atrakcyjna
@milovel: ogólnie rzecz biorac w dluzszym zwiazku wyglada nie ma znaczenia... Jestem 10 lat z moja obecna partnerka i jakby sie roztyła, wyłysiała, miała wypadek cokolwiek to oczywiscie zebym jej nie zostawił. Wyglad jest jak rzecz, taki fajny, namacalny, mozna sie pochwalic ladnie wygladajaca dziewczynom kolegom, ale nawet ferrari w garazu sie w koncu znudzi. NIe jest najważniejszy w zwiazku. A dla goscia jest wiec serio niech ja zostawi i nie
Nie wiem co to za posmiewisko na wykopie z osób które idą na miesięczne przeszkolenie wojskowe i składają przysięgę. Jakby była wojna to i tak każdy z nas będzie miał gówno do gadania xD #wojsko #ukraina #wojna
A w komentarzach oczywiście p0lki się spruły, że ma podły charakter, że jest świnią, lepiej żeby ją zostawił bo ona zasługuje na kogoś lepszego itd
Może ja też jestem jakiś dziwny ale wydaje mi się, że takie rozterki są chyba normalną reakcją na fakt, że Twój partner nagle przestaje o siebie dbać. Jakoś nie trafia do mnie argument, że na starość też straci urodę
#przegryw #p0lka #zwiazki
pomyśleć, że p0lki rzuciły dobrą radą
niesamowite xD
Komentarz usunięty przez autora
@milovel: to jest niezrozumienie tematu. To nie chodzi o bycie grubym czy wygodnym tylko fakt, że ona kocha żarcie i leżenie na kanapie bardziej od swojego chłopaka. W związku jak jesteście razem jedną drużyną to jesteście dla siebie najważniejsi na świecie.
Więc on ją powinien zostawić, ale nie dlatego, że nie jest atrakcyjna