Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Czy #radio357 zaliczyło taki zjazd, czy tylko mi się tak wydaje.O ile muzykę puszczają dobrą,to tych ich infantylnych gadek nie da się słuchać.Tematy rodem z dzień dobry TVN #radio #muzyka
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Cancer84: Poranek zaliczył zjazd.. tak można było prowadzić to radio na początku. Wiadomo ekscytacje, radość.Ale teraz? Goście/eksperci..ludzie z wadą wymowy albo monotonnym głosie, wyjątkowo czułe miktofony, w których czasem mlaskanie słychać, wzdychający prowadzący, dobór audycji do czasu nadawania,
Łukawski to chyba odpłynął z tymi samymi w #!$%@? nie śmiesznymi "żartami" komentarzami dot muzyki, ktore smieszą chyba dzieci. Chociaż ostatnio sie zastanwiałem czy to nie jest ich główna publiczność. Przez dwa
  • Odpowiedz
  • 0
@Dyfjatko: o właśnie.Te mlaskanie, wzdychanie,wady wymowy,goście którzy są tam chyba za kare i słychać w głosie,ze im się nie chce.Jak w szkolnym radiu
  • Odpowiedz
@Turambar022: Gdyby to #!$%@? miało jakiś poziom..ale dla nich najwazniejsza jest nowomowa..Gościni, muzyczka czy też widzka XD dla nich to chyba wyznacznik poziomu. No i akcentowanie wyrazów.. Mùzyka, kõszulki, mèdycy. można się mylić ale u nich to jest notoryczne. Zarabiasz glosem to naucz się mówic.
  • Odpowiedz
@caiuscosades: ? Wiesz, że takie słowa nie istnieją? na zachodzie może miało to jakiś sens. Z tego co kojarzę to końcówkę men zamieniali na women. Ale u nas to wchodzi na wyżyny absurdu. I tworzy burdel w języku.
  • Odpowiedz
@Dyfjatko: wiki jako słownik z podanymi źródłami myślę, że jest dobrym miejscem. Jeśli korzystałeś kiedyś z biblioteki to sprawdź:

Hasło „gościni” w: Słownik języka polskiego, red. Jan Karłowicz, Adam Kryński, Władysław Niedźwiedzki, t. I, Warszawa 1900–1927, s. 884.
  • Odpowiedz
@caiuscosades: Po co mnie stary słownik? mamy 2022 rok. Wróćmy do archaizmów...Masz człowieku swoje zdanie ja mam swoje i tyle.
Jeśli zarabiasz głosem to mów po polsku, naucz się dykcji, walcz z wadą wymowy. To jest radio a nie kanał na youtube.
  • Odpowiedz
  • 3
@Dyfjatko: nie wiem co wy chcecie. Moim zdaniem jest tak samo jak od początku 357 i kilkunastu czy ilu tam lat wcześniej w Trójce. Może Wam się znudziło, to można wyłączyć.
@Cancer84:
  • Odpowiedz
@archive: Nie jest...W trójce były roszady prowadzących to może dlatego tak nie męczyło. Poziom prowadzących był wyższy. Mieli bata nad sobą. Albo mogli zostać wymienieni na lepszy model. Tutaj tylko kółko wzajemnej adoracji. Kazdy się kocha i jest WSPANIALE, CUDOWNIE.
Jeszcze boli brak nowych głosów.. tyle czasu już są i nie potrafią przyciągnąć ludzi do siebie?
Można wyłączyć. Ale to rado miało być tworzone przez ludzi dla ludzi. chyba ze
  • Odpowiedz
@archive: Może i tworzą. Ale z tego co pamiętam tam trochę więcej ludzi było. były zmiany o poranku. Po poranku też ciekawsza muzyka, prowadzący codziennie inni. Nie wiem czy brakuje im ludzi? czy ten hajs podzielili między sobą i na nowych nie starcza? Jakoś z takim jebnięciem wyszli z tym radiem ale im dłużej trwa tym bardziej traci na jakości. Powinno być odwrotnie.
  • Odpowiedz