Wpis z mikrobloga

Btw zauważyłem pewną rzecz, grałem w Margonem już w czasie gimbazy czyli dawno temu, potem w LO coś tam i teraz powróciłem, gra dość mocno się zmieniła, moje przemyślenia: expi się przynajmniej do 35 lvl dużo szybciej niż wcześniej, questy w wiosce startowej są jak dla upośle... Każdy to zrobi, kiedyś to trzeba było się coś postarać, bić króliki lub zające, a teraz zrobisz te questy i cyk lvl leci jak #!$%@?, zaszło też dużo zmian np : nie ma już questu dot. Bezpieczeństwa konta czy tego w biurze Margonem gdzie można było zarobić kasę, mam też wrażenie, że itemki np z mulusow są dużo tańsze, konkludując wygląda na to, że szybko się expi, ale koszty miksturek leczniczych są duże( tak samo eq), a zarobek słaby, kiedyś na zwykłych przedmiotach dało się zarobić przyzwoicie, teraz chyba tylko na unikatach itd, wygląda to trochę jakby twórcy chcieli żebyśmy kupowali sobie kasę za realne pieniądze, być może jednak moje przemyślenia są błędne, dopiero zacząłem grać, dwa lata temu jak grałem to miałem 70 lvl i od tamtej pory gra sporo się zmieniła wbrew pozorom.

#margonem
  • 4
@Perke: Jak chcesz sobie pograć dla przypomnienia to czemu nie, ale żeby się bardziej angażować w gierkę na wyższych lvlach i ładować jakieś SŁ to nie warto. Ta gra dawno upadła, administracja ma w dupie graczy i nic nie robi z botami. Handel itemami i złotem za PLN kwitnie w najlepsze. Robią tylko eventy i kuferki żeby hajs się im zgadzał. Poczytaj sobie forum.
@Perke: Nie wiem jak z tą kasą, ja jak przejdę dwa razy expo z łotrami(stukot widmowych, trakt itd) to idzie zarobić 300-400k co spokojnie starcza na èq z aplikacji i jak się przejdzie tak kilka razy to masz całe èq na +5
@Perke: Zależy od świata na jakim grasz ale faktycznie, niektóre przedmioty unikatowe/heroiczne uzyskały taka minimalna cenę żeby ktoś to kupił chociaż do ulepszania np te słabsze here kosztują na aukcjach po 20m