Wpis z mikrobloga

Gabi Drzewiecka powiedziała, że sama chciałaby wiedzieć, czy kiedykolwiek jeszcze wróci BB, ale nic jej o tym na ten moment nie wiadomo xd czyli jeden wielki c--j, skoro prowadząca nie wie nic, znaczy, że szybko go nie zobaczymy. Stawiam, że za kilka lat dopiero
#bigbrother
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Hogataa26: tyle to ja też wiem od dawna. O BB na dobrych kilka lat możemy zapomnieć jeśli nie dłużej. Gdy im sie pomysły na randkowe formaty skonczą albo widzom sie znudzi to może do tego wròcą.Może.
  • Odpowiedz
@Przemas129: dla mnie to by to mogło zostać w streamingu, tylko pewnie by im się nie opłacało jeszcze bardziej, oglądalność w tv była jaka była, ale madki czy osoby starsze pewnie sobie czasem odpaliły i zagłosowały ¯\_(ツ)_/¯
zresztą to ich wina, sami z-----i, niczym nie zachęcili żeby przyciągnąć widownie, pierwsza edycja to przynajmniej fajni ludzie i przyjemnie się ich oglądało/słuchało, a druga to totalny niewypał pod każdym względem, przecież tam
  • Odpowiedz
@rzapom: też sie wymeczylem przy ostatniej edycji, ta toksyczna atmosfera w samym programie, i to co sie dzialo po za. Wszyscy tam swoją cegielke dołożyli ze tak to wygladalo. Ta ewidentka rezyserka. Nakrecanie hejtu ze wszystkich stron i pozwalanie na niego.To moglby byc fajny program tylko trzeba miec ciekawych uczestnikòw pomysl i oczywiscie pieniadze by jakos to wygladalo. No ale to trzeba sie postarać...
  • Odpowiedz