Aktywne Wpisy
Bunch +79
Ogromna ilość much w zamkniętym mieszkaniu, zupełnie tak jakby psuło się mięso. Ktoś umarł? Policja już jedzie. #ciekawostki #afera
Viado +80
Jakby ktoś się dziwił dlaczego w lasach znowu zaczynają się pojawiać śmieci budowlane.
Otóż po remoncie mam do wywalenia 4 worki wełny szklanej, pojechałem z tym do PSZOK - nie przyjmą bo to odpad "niebezpieczny" (xD), musi to pan zawieźć do firmy XX i oddać za opłatą do utylizacji, pod firmą XX brama zamknięta, nikogo nie ma (a był piątek około 14), telefon nie odpowiada. Dzwoniłem też do kilku Januszy od odbioru
Otóż po remoncie mam do wywalenia 4 worki wełny szklanej, pojechałem z tym do PSZOK - nie przyjmą bo to odpad "niebezpieczny" (xD), musi to pan zawieźć do firmy XX i oddać za opłatą do utylizacji, pod firmą XX brama zamknięta, nikogo nie ma (a był piątek około 14), telefon nie odpowiada. Dzwoniłem też do kilku Januszy od odbioru
#famemma
@kreanz: PRZECIEZ KAŻDY OD FRANIA (KTÓRY SOLIDNIE TRENOWAŁ BOKS PRZEZ 2 LATA I POMNIEJSZE) WYMAGAŁ TOTALNEGO WYWOZU WYSUSZONEGO OD ĆPANIA PARAMAXILA (KTÓRY JUŻ NA KONFERENCJACH SWOIMI RUCHAMI WYGLĄDAŁ JAK TOTALNY PARALITYK XD, PODCZAS WALKI TO TEZ BYLO WIDOCZNE) W OKTAGONIE XDDDDDDD
Franio jest największym
@haosek: Przecież Xayoo jeszcze w 2021 był grubasem który dupy nie ruszał. Jest nawet filmik jak dosłownie cała winda #!$%@? śmieciami po maku czy pizzy i innych śmieciach.
Patrz np. film z 2019 r., jak już Fame latało i mógł być świadomy, że kiedyś zawalczy
-> https://www.youtube.com/watch?v=5eK-Jo5kOqc
Kupę lat chodziłem na treningi boksu, kick boxingu i Muay Thai i po prostu, nie chce mi się