Wpis z mikrobloga

dlaczego w sumie każdy traktował xayoo jako osobę, która ma #!$%@?ć przeciwników jak on cwiczy od lutego, a od takiego frania nikt niczego nie wymaga mimo tego, że trenował boks 2/3 lata i dostaje za przeciwnika szczurasa, który na wyjebce trenuje do gali 3 tygodnie? a i tak się franio #!$%@? zaprezentował, przypadkowo ustrzelił paramaxila
#famemma
  • 12
@kreanz: jak na kogoś kto nigdy się nie bil i wstał od kompa w lutym po pewnie 15latach to nie było źle raczej. Bardziej się dziwia osoby że ten młody nie był obesrany tylko poszedł na całość od 1 sekundy jakby już która walkę się lal
@kreanz: A ja już tu pisałem, że nie wierzę, że Xayoo ma taki krótki staż treningowy (tym bardziej, że tam po drodze jeszcze miał chyba jakieś problemy zdrowotne, więc nie jest to nawet pół roku treningów). Jak dla mnie to on ćwiczy kilka lat, a nie kilka miechów. Nie zdziwiłbym się, jak by po Fame MMA 1 w 2018 dotarło do niego, że jako osobistość internetowa kiedyś będzie walczył i wtedy
od takiego frania nikt niczego nie wymaga mimo tego, że trenował boks 2/3 lata i dostaje za przeciwnika szczurasa, który na wyjebce trenuje do gali 3 tygodnie?

@kreanz: PRZECIEZ KAŻDY OD FRANIA (KTÓRY SOLIDNIE TRENOWAŁ BOKS PRZEZ 2 LATA I POMNIEJSZE) WYMAGAŁ TOTALNEGO WYWOZU WYSUSZONEGO OD ĆPANIA PARAMAXILA (KTÓRY JUŻ NA KONFERENCJACH SWOIMI RUCHAMI WYGLĄDAŁ JAK TOTALNY PARALITYK XD, PODCZAS WALKI TO TEZ BYLO WIDOCZNE) W OKTAGONIE XDDDDDDD

Franio jest największym
A ja już tu pisałem, że nie wierzę, że Xayoo ma taki krótki staż treningowy

@haosek: Przecież Xayoo jeszcze w 2021 był grubasem który dupy nie ruszał. Jest nawet filmik jak dosłownie cała winda #!$%@? śmieciami po maku czy pizzy i innych śmieciach.
@Atencjuszhehe: Poka jakiś film z tego okresu, jak był "grubasem", bo ja nic nie mogę znaleźć xD. To, że tam parę kg za dużo ważył, nie oznacza, że nie mógł się ruszać i ćwiczyć.

Patrz np. film z 2019 r., jak już Fame latało i mógł być świadomy, że kiedyś zawalczy
-> https://www.youtube.com/watch?v=5eK-Jo5kOqc

Kupę lat chodziłem na treningi boksu, kick boxingu i Muay Thai i po prostu, nie chce mi się
@haosek: Gość wiele rzeczy #!$%@?ł. Tak samo mówił że nie zawalczy z Disem, a teraz jest chętny do walki z nim. Gość streamował często 2020-2021. W między czasie pamiętam jak mówił ile waży i że spasł się i jest gruby. Tutaj nawet screen z jego jednorazowego sprzątania pokoju. Parę razy pokazywał pokój i ogólnie same fastfoody i słodkie napoje. Dopiero gdzieś właśnie 2021 może nawet połowa 2021 zaczął coś robić i
Pobierz
źródło: comment_16616335483j2lxcwj9JE5seJhcqfkA1.jpg
@Atencjuszhehe: No, ale to w żaden sposób nie dowodzi, że nie mógł wziąć się za treningi w tamtych latach. Złe odżywianie się, nie wyklucza pójścia dwa-trzy razy w tygodniu na trening lokalnego klubu sportowego. Nie każde ćwiczenie to pełnowymiarowe przygotowanie się do walki z 10 trenerami, dietą itp.
@haosek: no w 2019 chłop mocno schudł, bo mu depresja wleciała na pełnej, mówił wielokrotnie, że sobie rekreacyjnie ćwiczył z hantelkami w domu przy tv, jak mi się uda to ci podeślę link do filmiku z 2020 gdzie mówił, że nie chce walczyć na żadnych galach freakfightowych