Wpis z mikrobloga

@robert-korniewicz: tacy też pewnie są, aczkolwiek ja umieściłbym się w gronie osób, które stać na wydanie UWAGA 30 PLN (kupiłem PejPełWju z 2 poprzednie gale) ale nie chcę wspierać tego shitu. Bo to dla mnie jak walka żuli pod monopolem - przechodząc trochę zwolnisz i popatrzysz co tam wyrabiają, ale to nie znaczy, że masz się z nimi bratać.
  • Odpowiedz
@OnKujajor91: Tak, tak nie chcesz wspierac tego shitu (jakby te twoje marne 30 zł cokolwiek znaczyły i i ich brak byłby odczuwalny przez federacje) ale chetnie obejrzę. Człowieku zastanów sie, jestes albo nie jestes częścia tego shitu/i nie dorabiaj do tego filozofi. Gorszy typ człowieka niz te #!$%@? cebulaki dumne z tego że zaoszczedzili 30 zł.
  • Odpowiedz
@robert-korniewicz: gorszy typ człowieka XD bardzo bolą mnie te słowa od gościa który rejestruje się na wykopie swoim fejsbukiem, gratuluję, jesteś #!$%@? bo wydałeś 30 zł, a inni to biedacy i złodzieje, a ja to jeszcze podczłowiek bo jestem dumny, że zaoszczędziłem (choć napisałem zupełnie co innego). Essa Robert Korniewicz, wstaw to sobie na tablicę a może sam Ci wstawię
  • Odpowiedz