Wpis z mikrobloga

Fakt że powtórka bo jest dorsz, ale za to w jakim towarzystwie ( ͟ل͜)

Pieczony w posypce z pistacji i orzechów włoskich, na masełku, z pomidorami ( ͡º ͜ʖ͡º) +cytrynka
Z dodatków zakręcone frytki i bami +fasolka cukrowa

Obowiązkowo w komentarzach bonusik ( ͡º ͜ʖ͡º)

#glodnyjakwilk #gotujzwykopem #kolacja #ryby #gotowanie
v.....k - Fakt że powtórka bo jest dorsz, ale za to w jakim towarzystwie (งⱺ ͟ل͜ⱺ)ง 
...

źródło: comment_1661361690ZXhrjMqHRMtZpLfz0wsbbO.jpg

Pobierz
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

  • 9
@kulinarny69 taa, o folii to ja się dość na słuchałem.

@Popularny_mis
@kulinarny69

Panowie, Panie, i tu obecni którzy to czytają, jem bo mam na coś smak, żyje, i nie myślę że umrę od folii aluminiowej, w sumie mam to w dupie () każdy będzie gryzł glebę wcześniej czy później i nic na to nie poradzicie, a tak na marginesie, czasami używam też wzmacniaczy smaku których
  • Odpowiedz
  • 1
@kulinarny69 pracowalem kiedyś w Niemczech na jednym z większych magazynow z żywnością, ogolnie praca super, płaca świetna -, na tamte czasy to lepiej niż nie jeden inżynier xD ale nie o to chodzi.

Mieszkałem na domku agencyjnym, wszyscy mieszkaliśmy i pracowaliśmy razem, do pracy busy/swoje auta, nie było źle, przyjechał raz taki młodszy ciutke odemnie typek, bardzo sympatyczny, był sportowcem z krwi i kości, odżywiał się zdrowo i ogólnie nienawidził weekendów podczas których alkohol lał się strumieniami, na następny dzień zawsze prychał na nas że hlejusy jesteśmy, że umrzemy albo wpadniemy w alkoholizm itp itd, znana śpiewka.

Pewno dnia pojechaliśmy do pracy, jego nie było od wczesnego poranka, ogolnie ludzie to zlali bo w sumie może zrezygnował albo coś, dopiero po pracy dowiedzieliśmy się ze wyszedł rano pobiegać i potrącił go samochód, zginął na miejscu, miał ledwo dwadzieścia parę lat
  • Odpowiedz
@v1lk bo jedzą gówna ptaków i mają pełno nicieni i innych pasożytów. Jak złowię świeżego to ci nagram film. Dopuszczlne w norweskich przetwórniach jest 7 robakow na filet. Po obróbce termicznej niegroźne ale niesmak pozostaje.
  • Odpowiedz