Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Opportunist: ja twardo chomikuje na archona ale gdybym już nie miał szoguna C4 jako electro dps'a to bym brał jak zły. Ostatnio tak podobały mi się same animacje gdy zobaczyłem jak eula świeci tyłkiem przy normalach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@Opportunist: nie no cyno twardo 5* chociaż candance czwórka a macha tarczą jak zła, wyraźny powercreep w animacjach w porównaniu do starych 4* ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Fajnie gdyby kusanali mogła dobrze spożytkować atlas/prayera ale patrząc jak dendro opiera się o EM przypuszczam że mogą dać dla niej jakiegoś nowego, mocno niszowego catalysta. Plan minimum to archon+broń, jeśli c1-3 będą spoko to się trochę popróbuje a
  • Odpowiedz
  • 0
@bukem: a czym on miał nie być, hydro, potem pyro, tylko cryo zabrakło ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale końcowo jest electro. Z dendro to jak narazie tylko głównego bohatera będę składał i czekam na archona.

@SandalzJezusa: no właśnie też tak oszczędnie planuje bo jak narazie plan minimum na sumeru to archon, al-haitham i dehya
  • Odpowiedz
  • 0
@internet_user7: Cyno fajnie wygląda ale mi się wydaje że już po Inazumie to jest przesyt postaci electro.
A jeśli chodzi o resztę dendro to chyba faktycznie trzymać primo na archona
  • Odpowiedz