Wpis z mikrobloga

@Sokol_16: Nawet jeśli, to matura o niczym nie świadczy. Chłop widać, że do głupich nie należy bo w wielu sytuacjach wypowiada się z sensem. Porównując go z takim zabielskim, czy Moniką Kociołek (XD)
  • Odpowiedz
@Sokol_16: Daj mi spokój z tym chłopem, ma się za alfę i omegę życiową, a jedyne co osiągnął to jednorazowe ruchańsko ze Slythi i to zakończone pękniętą gumą. Niby taki chad, a dzieciaka mu obcy facet utrzymuje.
  • Odpowiedz
@lkubax: Nie no proszę Cię. Ten chłop zawsze mówi to, co chcesz usłyszeć. Nie zatrybiłeś jeszcze na czym polega jego kreacja internetowa? On tak naprawdę nie ma niczego mądrego do powiedzenia, bo zawsze, ale to zawsze powie to, czego ludzie chcą. On nie ma własnego zdania. Czeka jakiś czas po aferce żeby wykminić nastawienie ludzi, a potem gada jednym językiem z nimi.
  • Odpowiedz
@Sokol_16: Daj mi spokój z tym chłopem, ma się za alfę i omegę życiową, a jedyne co osiągnął to jednorazowe ruchańsko ze Slythi i to zakończone pękniętą gumą. Niby taki chad, a dzieciaka mu obcy facet utrzymuje.

@kamlor: Alfę i omegę? Gdzie XD przecież on zawsze jak mówi serio to mówi skromnie o sobie
  • Odpowiedz
@malinq: #!$%@?. Chłop dostał trochę oklasków od publiki i zaczął umoralniać pół internetowej polski, a najbardziej mi się podoba, jak mu ktoś friendzone z mlekołakiem wytknie i zaczyna się tłumaczyć "no ja tutaj jestem w swoim imieniu i nie odpowiadam za nitro". #!$%@? hipokryta z odklejką umoralniacza.
  • Odpowiedz
@kamlor: Takie masz problemy ze spłakujesz się o jakichś jutuberow na portalu ze śmiesznymi obrazkami i jeszcze deprecjonujesz innych którzy się z Tobą nie zgadzają XD

Nie mów do mnie synku, bo jeszcze ktoś pomyśli ze taki gamoń jest moim ojcem XD
  • Odpowiedz
@kamlor: bez kitu, chłopie po co się tak prujesz o jakichś pajaców z neta. Chodziło mi głównie o to, że jego da się słuchać, bo nie zależnie od sytuacji wypowiada się z sensem, w przeciwieństwie do niektórych osób, gdzie już po pierwszym wypowiedzianym zdaniu słychać, że masz do czynienia z debilem.
  • Odpowiedz
@kamlor: > O #!$%@?, fani uniwersum #!$%@? i takefiuta na wykopie. Coś poszło źle, kamraci. XD

Spłakałeś się jak dziecko i innych swoją miarą mierzysz? :D Kamraci z gównianej braci :)
  • Odpowiedz