Aktywne Wpisy
Godir17 +464
Gardze facetami, którzy dają sobie wmówić, że ilość partnerów nie ma znaczenia w związku. Pomijając fakt, że normalnego chłopa brzydzi to, że jego laska miała setki #!$%@? przed nim, zostaje jeszcze ważniejsza kwestia. Im więcej facetów, tym bardziej ego #p0lka skaczę, robi sobie porównania, ten był taki, ten taki, ten miał to, a jednego czy dwóch będą wspominać całe życie jako wzór chłopa którego nikt jej nie zastąpi. Przypomnijcie sobie
xena_x +10
Haha śmieszy mnie jak chłopy mówią że kobieta 27-30 lat zbliżającą się do 30-stki powinna mieć dziecko, męża, a mężczyźni w tym wieku:
- kupują klocki lego w sklepie
- chodzą za youtuberem po mieście
- nigdy nie byli w dłuższym, powaźnym, stability związku
- zainteresowani są wiecznym życiem playboya i zaliczaniem lasek z tindera
Pokażcie
- kupują klocki lego w sklepie
- chodzą za youtuberem po mieście
- nigdy nie byli w dłuższym, powaźnym, stability związku
- zainteresowani są wiecznym życiem playboya i zaliczaniem lasek z tindera
Pokażcie
Ile gdzieś bym zapłacił za zwykłą taksówkę z lotniska do centrum?
Rozważam czy jest duża różnica cenowa między Januszem, a Ahmedem
Ok, dzięki. Czyli plus minus podobnie jak wylicza za opcję comfort w uberze i te 30% drożej niż zwykły uber
@Kosedek Czyli tak gdzieś jak myślałem, dzięki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Jendrej Jak coś będzie jechało akurat w tym czasie to ok, ale jak akurat trafię na lukę nie chcę tam czekać późnym wieczorem na kolejny ¯_(ツ)_/¯
@nosacz_ninja: a co boisz sie
No, jeszcze jakiś kibol na mnie napadnie ( ͡° ʖ̯ ͡°) (zdjęcie niepowiązane)
Do centrum dostaniesz się również autobusem linia 210, za 5 zł.
@nosacz_ninja: generalnie różnica między najtańszą firmą a najdroższą w chwili obecnej to jakieś 6-7 zł na takiej trasie. Więc nie ma znaczenia co się zamówi. W @KomfortTaxi w ciągu dnia około 60 zł, w nocy około 85