Aktywne Wpisy

Bycalboniebyc +497
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

lecho182 +80
Zalogowałem do PPK by zobaczyć ile ma tam wirtualnych pieniędzy, które "rząd może mi w każdej chwili zabrać"
Okazuje się, że przez to, że nie posłuchałem specjalistów z wypoku oraz twittera, to przez 4 lata nic nierobienia, nazbiera się z tego zauważalna kwota. A pomyśleć, że mogłem nie być leniwy, złożyć specjalne oświadczanie i "oszczędzić" te 18k na wpłatach.
Nie wiem jakim pacanem trzeba było być, by nie zapisać się do tego
Okazuje się, że przez to, że nie posłuchałem specjalistów z wypoku oraz twittera, to przez 4 lata nic nierobienia, nazbiera się z tego zauważalna kwota. A pomyśleć, że mogłem nie być leniwy, złożyć specjalne oświadczanie i "oszczędzić" te 18k na wpłatach.
Nie wiem jakim pacanem trzeba było być, by nie zapisać się do tego
źródło: image
Pobierz

#przegryw
źródło: comment_1661256558P3rDTFBX1OVVpCQhRJE8o6.jpg
PobierzJak ktoś nie chce aborcji to jej nie zrobi i po temacie ;d
Gdy rodzice zrzekają się dziecka to płacą za nie podatnicy i oni już nie mogą się zrzec. Jak wpadłeś na ten wspaniały pomysł, że lepiej jak obcy ludzie będą płacić za obce dziecko niż ci którzy je zrobili? Czy ja też moge podpisać "aborcje prawną" i
@calinowski: co? Aborcja służy do tego, żeby przestać byc w ciąży. Mam nadzieję że pomogłem.
Obecnie polskie władze ograniczają prawo do aborcji. Natomiast nikt nie ogranicza prawa do uprawiania seksu.
Mem jest tylko efektem frustracji autora i jesli mu pomógł to dobrze. Ale musimy sobie zdawac sprawę, że to straszne głupoty.