Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@77023: ehh, niestety oprócz treningów muszę przebijać ten zasrany deficyt kaloryczny. Robi się to dosyć skomplikowane w sytuacji, gdy często nie jestem wstanie zjeść nawet jednego posiłku dziennie.
  • Odpowiedz
@calcifer44: więcej ćwicz w takim razie jak deficyt nie pozwala na nawet 1 posiłek. Tak na własnym przykładzie idź w produkty odzwierzęce, dłużej będziesz najedzony. Zielenina zwyczajnie w moim przypadku przelatuje przez układ pokarmowy i po 2 godzinach znów jestem głodny.
  • Odpowiedz
@77023: sory, p-------m z nadwyżką kaloryczną xD Chodziło mi o przekroczenie tego co spalam, żeby skutecznie nabijać masę mieśniową i jakoś skojarzyłem to z deficytem. Chłop ma już nawet problemy z wysławianiem się (,) Musiałbym przyswajać 5 posiłków dziennie, a ja mam często problem z jednym i w ogóle nie przybieram na masie. Obawiam się też, że te moje treningi nie są wystarczająco intensywne ale nie
  • Odpowiedz
@calcifer44: nie ma co sie forsować ponad siły, bo tylko kontuzji nałapiesz. Rób tyle ile jesteś w stanie. Co do jedzenia może spróbuj pogadać z dietetykiem.
  • Odpowiedz