Aktywne Wpisy

ja_tu_tylko_na_moment +1426
#codziennymajtczak #majtczak #samochody
Kolejna dobra wiadomość.
Ubezpieczyciel odmówił wypłaty odszkodowania. Warta milion złotych BMW Alpina B7, prowadzona przez Sebastiana M. nadaje się do kasacji. Ojciec – de facto właściciel pojazdu – walczył o odszkodowanie, ale Compensa odmówiła, bo samochód miał nielegalne przeróbki i stracił homologację.
Kolejna dobra wiadomość.
Ubezpieczyciel odmówił wypłaty odszkodowania. Warta milion złotych BMW Alpina B7, prowadzona przez Sebastiana M. nadaje się do kasacji. Ojciec – de facto właściciel pojazdu – walczył o odszkodowanie, ale Compensa odmówiła, bo samochód miał nielegalne przeróbki i stracił homologację.
źródło: IMG_5740
Pobierz
Lewusx +226
Minęły już prawie dwa tygodnie, ale mimo to wrzucam podsumowanie startu w Niemczech, zawody rangi PRO. Federacja NPC, ta do której należą najważniejsze zawody na świecie, zwane „Mr. Olympia”.
Zawody pod względem frekwencji, największe w bieżącym roku, aż 33 zawodników kulturystyki ciężkiej.
Poziom, kosmiczny.
Moje
Zawody pod względem frekwencji, największe w bieżącym roku, aż 33 zawodników kulturystyki ciężkiej.
Poziom, kosmiczny.
Moje
źródło: 9B761DD7-EE04-49D4-9998-ED702D029599
Pobierz

#kiciochpyta #biedronka #olej #gotujzwykopem
źródło: comment_1661001114dZSsurvgfwO5x6c00RQcmk.jpg
Pobierzźródło: comment_1661001542KAUelbN8MZAfMlR6qEg3IV.jpg
PobierzA jeśli tak to zgaduje ze po prostu większą ilość oleju inaczej rozprasza światło niż mała
Baa.. mam w domu taki olej tylko kupiony jakiś czas temu i jest ciemniejszy :D dlatego zwróciłem uwagę, bo jakiś jasny teraz jest w tych mniejszych butlach
@m76859: dobrze napisał @jkbck nawet na tym zdjęciu widać, po otworzeniu pełnego rozmiaru, że różni producenci.
1l: Marlibo, Bolesław.
3l: Princess Foods, Warszawa.
Produkty z etykietami sklepów każdorazowo mogą być inne, nawet w tym samym rozmiarze, czasami partie niby identycznego opakowania są wyłożone równocześnie od różnych producentów. Więc jak komuś zależy na konkretnym, to powinien sprawdzać każdą
@m76859: również sprawdziłem, poprzednia partia 1l była od Princess Foods, czyli wcześniej było to samo co w dużych, dlatego była ciemniejsza.
Sklepy zmieniają dostawców jak im wygodniej. Przy oleju raczej różnicy dużej nie będzie, gorzej z innymi towarami np. czekolada albo sery. Jak któryś nagle przestanie smakować, to nie omamy tylko zmiana producenta i/lub składu.