Aktywne Wpisy
Pechpechpech +5
#przegryw ehh czy w wieku 32 lat jest jeszcze sens szukać sobie dziewczyny? Ostatnimi czasy miałem parę kandydatek na dziewczynę (ogólnie wszystkie poznane w klubie, później seks a dopiero później jakieś pierwsze randki i poznawanie sie) no i tak w moim przedziale wiekowym to albo fajne ciałko ale coś nie tak z głową, albo matka w trakcie rozwodu, albo wszystko ok ale dopiero co była w 8 letnim związku miał być ślub
wscieklizna_irl +43
#women
#rozowepaski
#ukraina W Finlandii pojawiło się dziś nowe wideo przedstawiające „skandal partyjny” premier Sanny Marin.
Marin,która jest żonata i pozostaje w tym związku od 18 lat,była widywana w wielu wątpliwych sytuacjach.( ͡° ʖ̯ ͡°)
JA JEBIX XDDDDDD
@JacekMarcinkowski45lat: Jak nigdy nie miałeś laski to pewnie dla ciebie nic ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Angmac: Ale nie dasz bo nigdy nie będziesz mieć laski ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@RazumichinZiK: Nie wiem czy tu trzeba jakichś fikołków. Ludzie dzielą się po prostu na takich, którzy mają z tym problem i na takich którzy nie mają. Ja mam problem z islamską mentalnością którą widzę w komentarzach. Kwii, kobieta wyszła sama, do klubu i tańczyła z kimś! Napiętnować społecznie! Przerażające jak niedaleko leżymy od republiki islamskiej.
Całowanie po szyi to już
Zabawne, że pani premier jest tak naiwna (głupia?), że nie potrafi nawet zadbać o to, by nikt zwyczajnie takich ekscesów nie nagrywał, bo to roznosi się w błyskawicznym tempie.
Natomiast tutaj, to jest dramat. Kobieta powinna odejść ze stanowiska.
Od ludzi piastujących stanowiska kierownicze/dyrektorskie wymaga się zachowywania godnie nawet poza firmą, a tutaj spermiarzom i lewactwu nie przeszkadza, że wyciekają filmiki #!$%@? kobiety premier, która całuje obcy
Komentarz usunięty przez autora
@RazumichinZiK: No właśnie przerażające jest to, że nie dla wszystkich i widać to w komentarzach.
Co do reszty to cóż, jak społeczeństwo dojrzałe to wybaczy, jak zahukane to wybierze kogoś innego w wyborach.
@Anthermil: Po taki #!$%@? żeby się nie obudzić w państwie z karami publicznymi za nieobyczajne zachowanie. W ścieraniu się różnych światopoglądów powstaje "społeczny kompromis".
@nobrain: Kwaśniewski i Jelcyn chlali i zataczali się jak #!$%@? ale przy tym zrobili więcej dobrego niż abstynent Putin czy jakiś tam Kaczyński, bo pchali państwa we właściwym kierunku.
@Anthermil: Ludzie zmieniają poglądy pod wpływem wielu bodźców, również i przede wszystkim otoczenia. Ludzie widzą, że nie tylko oni podzielają jakiś pogląd i ułatwia im to artykułowanie własnych. Jak całe społeczeństwo podziela "jednogłośnie" jakiś pogląd to bardzo łatwo i szybko może on się utwardzać czy przerodzić w prawo.
A problem polega nie tylko na tym, że ktoś własnej żonie czegoś