Wpis z mikrobloga

Do tych co się dziwią skąd tyle krytyki na Pietrka na Wykopie - wyjaśniam. Dla przykładu udało mi się znaleźć jeden komentarz, którego Piotruś omyłkowo nie usunął i ewidentnie nie wracał do tego filmu, mając na radarze nowsze „produkcje” i usuwanie tam krytycznych komentarzy.
Ten komentarz ma najwięcej plusów pod jednym z filmów o Zychowiczu (nie podam tytułu, Piotruś musisz się trochę postarać to namierzyć zanim skasujesz ( ͡° ͜ʖ ͡°))
Jak widzicie na tym polega tak naprawdę największy zarzut i od tego wybuchła cala afera z Napierałą - zaczął blokować, usuwać komentarze, a nawet wyzywać i oczerniać swoich własnych widzów. W trakcie inby wyszły i dalej wychodzą różne kwiatki z nim związane - jak np. krytyka Piotrusia przez środowisko akademickie za generalizowanie i naginanie faktów historycznych pod własne tezy, wmawianie sobie i wszystkim, że krytyka pod jego adresem to „trolle bartosiaczane”, mówienie, że on mówi prawdę, a inni kłamią, co dyskredytuje go jako naukowca, to już studenci na pierwszym roku wiedzą, ze głupotą jest tak mówić, a co dopiero gdy mówi tak „doktor”, szukanie sobie wrogów za wszelką cenę: Wolski, Maj, Wojczal, Chwedoruk, Podróże bez Paszportu, fani Rzeczpospolitej Obojga Narodów - lista ciągle tylko się wydłuża.

Krytyka na Wykop jest z tego względu, że to jedyne miejsce gdzie Piotruś nas nie blokuje, banuje, nie usuwa komentarzy, bo po prostu nie ma takich mocy. Na YouTube i Twitterze myślę, że zbanował spokojnie jakąś połowę swoich widzów. Byłem w szoku jak dużo jest tutaj osób, które jako byli widzowie odczuwają to samo co ja.

Piszę to jako były patron, liberał, człowiek prozachodni, pro NATO i antyrosyjski i antychiński i nie lubiący tez stawianych przez Bartosiaka- tak uprzedzając zarzuty o bycie trollem chińskim, bartosiaczanym, ruskim, czy cokolwiek Piotruś jest w stanie wymyśleć, byle uciec od pogodzenia się z krytyką.

#napierala #patogeopolityka #afera
Pobierz Mjj48003 - Do tych co się dziwią skąd tyle krytyki na Pietrka na Wykopie - wyjaśniam....
źródło: comment_1660900016lGLZ0GI7PQOzO45v9XGnDJ.jpg
  • 3
@Mjj48003: Takich smaczków też jest pełno: ZAPAMIĘTAM, że nie obejrzałeś całego filmu XDD Naprawdę tylko współczuć jego uczniom na tej prywatnej akademii. Jeżeli jeszcze tam w ogóle uczy. Potem dziwić się, że tytuł otrzymany w Polsce jest ch warty ( ͡° ͜ʖ ͡°) Napierała przekonał mnie by nigdy więcej nie podejmować studiów w Polsce. Jest idealnym obrazem polskiego, zakompleksionego belfra. Cale szczęście nie otrzymał habilitacji. Dzięki prof.
Pobierz Mjj48003 - @Mjj48003: Takich smaczków też jest pełno: ZAPAMIĘTAM, że nie obejrzałeś c...
źródło: comment_1660903585XCuINXuaVm68cQwkWFYkyV.jpg