Aktywne Wpisy
sylwke3100 +2
Ile mieście lat jak pierwszy raz wyjechaliście choćby na jeden dzień za jakiekolwiek granicę?
Mireczki mam pytanie. (Nie będę ściemniał, że jestem tu z wami od dawana bo nigdy na oczy wykopu nie widziałem ) A sprawa jest taka. Uratowałem przed oddaniem na elektroniczny złom dwa garaże pełne...
Chciałbym, żeby Pan Piłkarz Ivi Lopez (specjalnie z dużej) usiadł mi swoim dużym, hiszpańskim, wysportowanym przez treningi u Marka Papszuna dupskiem na twarzy.
Wyobrażam sobie jak przychodzi do domu po ciężkim dniu, zmęczony i lekko w-------y, bo musiał użerać się z rzeźnickimi drwalami z Ekstraklasy i ma ochotę na relaks. Każe mi położyć się na płasko na podłodze, po czym ściąga ubranie wiechrznie, zostając w samych Cotton Worldach, ciasno opinających jego krocze. Uśmiecha się do mnie i zadbanymi dłońmi głaszcze mnie w okolicach odbytu i penisa. Całuje delikatnie me usta, po czym zdejmuje majtki, obraca się tyłem i siada zadem na mojej twarzy tak, że nos mam w jego odbycie, a w ustach jego mosznę. Zaczynam zachłannie chłeptać jego worek, on zaś wije się z rozkoszy, bujając biodrami po mojej głowie to wprzód, to w tył. Tymczasem mój mały wysunięty napastnik stoi już na baczność czekając na rozkaz iberyjskiego króla Ekstraklasy
#mecz #eksraklasa #pasta