Wpis z mikrobloga

@PZt37: I właśnie to jest najbardziej zabawne, bo każdy ich właściwie zlewa i jedyne co mogą to plusować sobie wzajemnie wpisy. Mam każdego z tych petów na czarno i czasem jakiś dostanie bana, ale co z tego jak zaraz pet tworzy nowe konto.

Poza tym jak coś się dzieje to są takie sytuacje, że na aplikacji na telefonie mam cała listę ukrytych wpisów na tagu xD
Szkoda, że całkowicie się tego
@GiorgioBorgioWypierdacze: Pochwalam, ale przy okazji usunęli mi dwa komentarze. Jeden jadący po rudym, a drugi po pastuchu. Jeden cf0 usunął komentarz o pastuchu:

"Ehhh pomyśleć, że nas takie złota omijają. Wszystko przez $$$$ $$$$$. Jechanie po jacusiu, młodzieży, majorze, zgniłku, policji czy nawet po samej $$$$$ $$$$$$. Już sobie wyobrażam jakie twory mogły powstać po rozprawie czy nawet przed." odnoszący się do tego wpisu https://www.wykop.pl/wpis/67198311/szanowne-panstwo-kochani-moi-dzisiaj-mamy-srode-17/#comment-238709261

Drugiego niestety nie mam, ale było
via Wykop Mobilny (Android)
  • 7
@NicolasLatifi: Psychozasiłkowcy albo rudy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

W końcu każdy normalny człowiek nie ma tyle czasu, żeby tak #!$%@?ć cały dzień. Druga sprawa, że nawet zwykli zdrowi na umyśle bezrobotni mają lepsze zajęcia jak granie w gry albo oglądanie filmów.

Rudy to wiadomo siedzi na dupie w swojej chatce i co najwyżej montuje filmy na mleczne gówno przy okazji obgryzając paznokcie z nerwów. No i pamiętajmy,