Wpis z mikrobloga

Mamy kolejny dzien tygodnia czyli czwartek, a na tagu #przegryw nic sie nie zmienia, codzienny maraton uzalania sie nad soba, szukanie przyczyn swoich porazek u kogos, wyzywanie polek i pisanie wysrywow, tymczasem ja udam sie nad jeziorko a potem przyjdę sie posmiac jak sie zesraliscie w komentarzach. Milego dnia
#bekazprzegrywow
k.....3 - Mamy kolejny dzien tygodnia czyli czwartek, a na tagu #przegryw nic sie nie...

źródło: comment_166081434545UDFFl9mjSdlGrw6n59ZU.jpg

Pobierz
  • 21
@kasperski113: nie mam zdrowej diety, po prostu wyrzuciłem cukier i pilnuje kalorii+ zjem jakieś surowe warzywo gdy zgłodnieje. Waga leci w dół a ja nie zastanawiam się nad jakimiś #!$%@? typu owoce acai, awokado i filety z łososia ( który wg. mnie jest najbardziej syfiasta rybą)
@kasperski113:
- znalezienie pracy: trzeba mieć znajomości inaczej kołchoz, który prowadzi do depresji,
- wyprowadzka: nie każdego stać,
- na zdrową dietę trzeba mieć kasę,
- sport jest urazowy,
- dokształcanie: edukacja jest w opłakanym stanie, ciężko jest znaleźć coś sensownego, najlepsze uczelnie jednak srogo kosztują, darmowej konkretnej, wartościowej wiedzy w internecie jest jak na lekarstwo,
- języki: jak nie używasz w życiu codziennym to się nie nauczysz,
- rozmowa z
18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@DJ2020: twoj brak odpowiedzi potraktuje jako przyznanie mi racji, szkoda, ze zabraklo ci lekow, ale jesli opisywales choroszcz to dobrze, bo chociaz robisz cos ze soba, zycze powodzenia, chociaz uwazam ze z gowna bata nie ukrecisz, mimo to zycze powodzenia i milego wieczoru