W końcu przełamałem sie i zapłaciłem za netflixa i wiecie co? Jak zażądać zwrotu pieniędzy? Pytam serio wole piracić niż płacić za np brak opcjonalnych napisów #netflix #pytanie
@tekserew: pieniądz nie gra roli ale to jest zwykłe oszustwo równie dobrze mogłem jak dotychczas piracić @dzionek: Zadne VPNy pelna cena chcialem obejzec Saula sezon pierwszy obejżany do drugiego nie ma napisów w sensie jest po angielsku i w jezykach Skandynawii
@kwmaster: znajduje sie na terenie Szwecji Ma to coś do rzeczy? Będąc w polsce oglądalem film z Rosjanką i włączyła sobie rosyjskie napisy nie było zadnych utrudnień... Kojarzę ze nawet japońskie napisy dało się właczyc
@kwmaster: i jak to naprawic? bez VPN nie ma napisów? Przeciez to nie ma sensu tym bardziej ze chce napisy biedniejszego kraju wiec mozna powiedziec ze przeplacam
@Rustyyyy: No tak najlepiej VPN. Czy ja wiem czy bez sensu po prostu napisy są dostosowane do regionu. Dla porównania Disney plus i apple tv+ mają wszędzie dostępne napisy we wszystkich językach z racji tego że są tam wyłącznie produkcję własne. Better Call Saul nie jest produkcją netflixa a Netflix ma tylko wyłączność na dystrybucję na Europę.
nie no jak czytam wykop, to wychodzi ze zarabia sie tutaj wiecej niz na zachodzie, gdzie nie mamy zadnego duzego korpo, a jestesmy tania sila robocza dla nich
Jak zażądać zwrotu pieniędzy? Pytam serio wole piracić niż płacić za np brak opcjonalnych napisów
#netflix #pytanie
Komentarz usunięty przez autora
@dzionek: Zadne VPNy pelna cena chcialem obejzec Saula sezon pierwszy obejżany do drugiego nie ma napisów w sensie jest po angielsku i w jezykach Skandynawii
Ma to coś do rzeczy? Będąc w polsce oglądalem film z Rosjanką i włączyła sobie rosyjskie napisy nie było zadnych utrudnień... Kojarzę ze nawet japońskie napisy dało się właczyc
Przeciez to nie ma sensu tym bardziej ze chce napisy biedniejszego kraju wiec mozna powiedziec ze przeplacam
Tak zeby przpadkiem nie byc zbyt konkurencyjnym dla torrentow
Pora wrocic do piracenia czyli NADAL JEDYNEJ sensownej formy ogladania filmow i seriali