Aktywne Wpisy

szymski1 +59
Dowiedziałem się jak nazywa się taki dziwny fenomen którego ja i niektóre osoby czasami doświadczają podczas zasypiania. Głównie doświadcza się tego w dzieciństwie, ale u mnie również pojawia się teraz chociaż już nie tak często.
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi

sawardega +78
Na live zapomnialem powiedziec ktoreo kontach na wykopie ludzi z fame np. RafDan to pracownik Boxdela mysle ze sami szybko namierzycie :D
#famemma
#famemma

Es kann oft von Vorteil sein, ein Fahrzeug erst von der Haltestelle
wegfahren zu lassen, wenn sich auf dem Weg zur n‰chsten Halte-
stelle kein anderes Fahrzeug derselben Linie mehr befindet. so kˆn-
nen die eingesetzten Fahrzeuge einen kontrollierbaren Abstand ein-
halten. Klicken Sie daf ̧r auf das Uhr-Symbol in der Liste.
Da ‹berholen in unseren St‰dten generell verboten ist, kann es
aber vorkommen, dafl ein wartender Bus einen h ̧bschen Stau hin-
ter sich erzeugt. Dies kann sich durchaus negativ auf die Verkehrs-
situation auswirken. Darauf sollten Sie beim Verwenden dieses
Hilfsmittels achten.
#niemiecki
Warto pozwolić pojazdowi odjechać z przystanku gdy na drodze do następnego przystanku nie znajduje się inny pojazd danej linii. W ten sposób użytkowane pojazdy mogą utrzymywać odstęp, który można kontrolować. W tym celu kliknij na liście na symbol zegarka. Ponieważ w naszych miastach wyprzedzanie jest na ogół niedozwolone, czekający autobus może spowodować niezły korek, utrudniając tym samym ruch uliczny. Należy mieć to na uwadze korzystając z poniższego
Es kann oft von Vorteil sein, ein Fahrzeug erst von der Haltestelle
wegfahren zu lassen, wenn sich auf dem Weg zur n‰chsten Halte-
stelle kein anderes Fahrzeug derselben Linie mehr befindet. so kˆn-
nen die eingesetzten Fahrzeuge einen kontrollierbaren Abstand ein-
halten. Klicken Sie daf ̧r auf das Uhr-Symbol in der Liste.
Da ‹berholen in unseren St‰dten generell verboten ist, kann es
aber vorkommen, dafl ein wartender Bus einen h ̧bsche
@studbazer:
Dzięki!