Aktywne Wpisy
ATAT-2 +69
Dla niektórych ten wpis będzie oczywistością ale innym może da do myślenia.
Wykopki - trzymajcie część oszczędności w gotówce.
Moja sytuacja sprzed kilku dni gdy rozliczenie za duży etap budowy przyszło szybciej niż planowałem i musiałem wyczarować 60k na drugi dzień.
Mając podobne doświadczenia tylko z dalekiej z przeszłości uznałem, że to nic trudnego. Wsiadłem w auto i pojechałem do bankomatu z zamiarem zrobienia kilku transakcji po 9k.
Pierwszy bank i zonk
Wykopki - trzymajcie część oszczędności w gotówce.
Moja sytuacja sprzed kilku dni gdy rozliczenie za duży etap budowy przyszło szybciej niż planowałem i musiałem wyczarować 60k na drugi dzień.
Mając podobne doświadczenia tylko z dalekiej z przeszłości uznałem, że to nic trudnego. Wsiadłem w auto i pojechałem do bankomatu z zamiarem zrobienia kilku transakcji po 9k.
Pierwszy bank i zonk
uncle_freddie +433
Polacy po prostu kochają stare auta, niskie zarobki i życie na wiecznym wynajmie (w mikro klitkach) odc. 624163172
#nieruchomosci #gazetawyborcza #krakow
#nieruchomosci #gazetawyborcza #krakow
Kapelusik? Check
Jazda na Wolskiego? Check
Z filmiku na filmik coraz większa jazda? Check
Pewnie Jarek nie odpisał przez 6 godzin i masz Ci los...
#napierala
"JAK ROZPOZNAĆ, ŻE KTOŚ Z BLISKICH ZNAJDUJE SIĘ POD WPŁYWEM SEKTY"
1) Mają charakter totalny. Liderzy grupy przypisują sobie absolutny autorytet i prawo ingerowania we wszystkie dziedziny życia swoich członków, nawet te najbardziej intymne.
2) Pozyskują nowych członków uciekając się do najróżniejszych podstępów i kłamstw, zatajając istotne informacje o działaniu grupy, jej celach i doktrynie.
3) Uzależniają uczestników psychicznie
https://youtu.be/b8BKEr-RCXc?t=4270
:)
01. Nagrał ze 2 miechy temu jakiś videopodcast z Piotrkiem, było miło. Szydera i pojazd po przeciwnikach medialnych.
02. Urodzinki jest miło. Z tego co słyszałem od kilu osób, Piotrek na żywo jest całkiem przyjemnym człowiekiem. Kiedy nadaje sprzed monitora, wtedy włącza mu się gra na kodach. Wszystko w weekend.
03. 26.07.22, legendarny wtorek. Ta #!$%@? mapa, na której
Mam wrażenie, że ostatnio wrzuca mniej materiału. Jak nie może offen dopieprzać się do innych, to ten jego kanał staje się kadłubkowy wręcz. Mam na myśli ostatni kwartał, aż mi się smutno zrobiło, kiedy jakiś czas temu odświeżyłem starsze filmy. Wtedy był całkiem rozsądnym youtuberę.