Aktywne Wpisy

WykopowyInterlokutor +413
Sylwia Peretti życzy synowi, który zabił 3 osoby "wszystkiego najlepszego" i nazywa go "Aniołem"
#peretti #polska #wypadek #wypadki #rakcontent #patologiazmiasta
#peretti #polska #wypadek #wypadki #rakcontent #patologiazmiasta
źródło: temp_file7845841361623994426
Pobierz
pieczarrra +151
Patrzycie na umierającego kotka. Ma 15 lat, dwa miesiące temu miał wyciętego guza obok dupki. Okazało się, że ma drugiego, nieoperacyjnego w bebeszkach. Straszne schudł i zmizerniał. Czuje się dobrze, ale wiem, że to kwestia miesiąca, może paru.
Antek, bo tak ma imię, jest u mojej mamy. Ale po tym jak musiała uśpić pierwszego kota, którego miałyśmy, teraz ja będę musiała to zrobić.
Z jednej strony nie wyobrażam tego sobie, ale z
Antek, bo tak ma imię, jest u mojej mamy. Ale po tym jak musiała uśpić pierwszego kota, którego miałyśmy, teraz ja będę musiała to zrobić.
Z jednej strony nie wyobrażam tego sobie, ale z
źródło: temp_file4135951345067328279
Pobierz

Nienawidzę jak ktoś drze na mnie mordę. O ile ojca jeszcze zniosę to taka jedna patuska z kołchozu przesadza od dłuższego czasu bo oczywiście jestem miły a ludzie biorą to za słabość... No i dzisiaj miarka się przebrała i odpyskowałem jej aby zamknęła p$#&ę. Oczywiście bulwers i poszła na skargę. Brygadziście powiedziałem, że jak inni już komentowali jej zachowanie wobec mnie więc niech dziękuje, że skończyło się tylko na tym. Miałem spokój do końca zmiany.
Ja rozumiem że kołchoz i pewnych rzeczy czasem się nie idzie przeskoczyć, ale to na barkach pracodawcy spoczywa to, żeby nie było takich akcji. Cyk, wypalenie przez taką patuske i traci on pracownika na długi okres. ( ͡º