Wpis z mikrobloga

@sikalafou: na Słowacji w Tatralandi czy Basenovej jest to samo w sezonie. Ja osobiście nie wiem czemu #!$%@? ludzie to sobie robią, w sensie jeżdżą gdziekolwiek w sezonie?

Bo wtedy mają wolne i jest pogoda?

Moja rodzina zawsze jeździła na wakacje we wrześniu - ciągle ciepło, taniej i prawie zero ludzi.

A wieczorem trzeba szybko się chować bo się momentalnie robi zimno. Niestety początek sierpnia i początek września to przepaść. To
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@sikalafou: byłem w tamtym roku we wrześniu. Żeby na spokojnie zaliczyć każdą zjeżdżalnie (nawet po kilka razy) trzeba być równo z otwarciem obiektu. Dopiero jakaś 11 ludzie zaczynają przyjeżdżać tłumnie. Rano można na spokojnie się bawić i jest serio fajnie. Późniejsze godziny to już rzeźnia.
  • 1
@sikalafou: byłem, nie polecam w weekendy, tylko w tygodniu. Sam basen ma rzekomo pomieścic 15 000 ludzi, ograniczyłbym do 5000 jak nie mniej, jest oczywiście duży ale za mały aby pomieścic tyle ludzi, większość atrakcji zajęta lub z kolejkami, nawet na #!$%@? obiad trzeba czekać w kolejce 30 minut
  • 0
@enron: "Bo wtedy mają wolne i jest pogoda?"

A to dorośli mają wolne tylko w wakacje? Słyszałeś o czymś takim jak urlop, że można go brać w innym terminie?

"A wieczorem trzeba szybko się chować bo się momentalnie robi zimno. Niestety początek sierpnia i początek września to przepaść. To samo temperatura wody w morzu."

Dokładnie - woda we wrześniu jest cieplejsza. Powietrze wcale nie jest zimne od razu po zachodzie słońca,
przeczytałem w zupie z pijaków, chociaż w zasadzie nie pomyliłem się

@bartoszczr: ktoś wyżej pisał, że można tam kupić piwo także obstawiam, że 3/4 januszy i z połowa karyn jest tam #!$%@?/pod wpływem %