Aktywne Wpisy
Poznałam chłopaka w #poznan nie #tinder Na pierwszą randkę zaprosił mnie na kawę. Było bardzo fajnie. Teraz znowu proponuje kawę. Nie chce na kawę chce na obiad. Mam mu powiedzieć wprost czy się obrazi i pomyśli że jestem roszczeniowa? Chciałabym żeby trochę bardziej się postarał. Jesteśmy dorośli #logikarozowychpaskow #rozowepaski #randkujzwykopem
ElementalX7 +80
#famemma "Spokojnie, Youtube nie ściągnie nam konfy" YouTube:
A tak swoją drogą, to chyba po tym ostrzeżeniu nie mogą nic publikować przez tydzień, jaki pech tak kilka dni przed galą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A tak swoją drogą, to chyba po tym ostrzeżeniu nie mogą nic publikować przez tydzień, jaki pech tak kilka dni przed galą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
(nie, szurokracja mnie nie interesuje)
#polityka #polska #pytanie #500plus #wybory
https://oko.press/zamiast-500-plus-zwrot-podatku-chce-nowoczesna-platne-miesiac-250-zl-kazde-dziecko/
@jatutaktylkonachwile: N. jako jedyna partia w całości głosowała przeciwko 14 emetyturze i 500+ przy wprowadzeniu projektu. Potem tak jak @Haqim pisał chcieli likwidować. Na chwile obecną N. jeszcze bez programu na nadchodzące wybory ale pójdą pewnie z PO, więc bez znaczenia
@Haqim: nie tacy debile, żeby płacić 500 pit to trzeba chyba z 7 brutto zarabiać, wiec sam odpis nie działą, jak nie masz od czego odpisać
@baetky: czemu? Pójdą w kombajnie, ale potem będą głosować różnie. Jakby ta nowoczesna dostała dużo głosów to też PO by miało sygnał, żeby się nie bać isć w tym kierunku
@jatutaktylkonachwile: Poza tym to by znacyzlo ze w ramach koalicji, byloby proporcjonalnie wiecej poslow z N. Trzeba glosowac na konkretna osobe a nie na jedynke z listy i juz
Swoje postulaty wrzucali jakiś czas temu na stronę na facebooka - taka to poważna partia, a przypominam, że startowali z tak dobrego programu gdzie
@jatutaktylkonachwile: rozpisałem się nie odpowiadając nawet na post, sory xD
Będą głosować różnie, ale w głosowaniach masz pokazane głosy jako całej KO, nie wiesz kto głosował jak z Nowoczesnej aż nie zaczniesz śledzić po nazwiskach. Jak zapytasz ludzi, kto jest przewodniczącym Nowoczesnej to usłyszysz 'No Petru chyba już nie' i nic więcej, a gdzie tu żeby wiedzieli po nazwiskach, który poseł jest skąd
@baetky: no to idioci. Patrze teraz na ankiete co podlinkował @haqim z oko press, i polska "lewica" najwyraźniej nienawidzi socjalu.
(ludzie w polsce określaja sie na skali prawica/lewica pod względem poglądów społecznych, ale wychodzi że nasza lewica to są libertarianie tak naprawdę)