Wpis z mikrobloga

Ja wam powiem tako jedno eee rzecz. Za kilkadziesiąt eee minut wielki mecz w naszej kochanej eee Ekstraklasie. Widzew gra z kim? Z Legio, brawo Romku. Panowie ja was zapytam o tako jedno rzecz. W Hi...szpanii mają eeel Klasyko, w Niemczech eee der...? Klasyker, a dlaczego my eee nie możemy mieć takiego szlagieru? Przecież mecz moyego Wi-widzewa z eee Legią jest ku temu idealną okazją. Co mówisz Mati? Że Legia - Lech to derby Polski? Eee no zaraz chwileczkę, ja Kolejorza lubię i szanuję prawda, ale powiedzmy sobie eee szczerze, ostatnie lata w tej rywalizacji to było równie pasjonujące jak gra w bierki rozgotowanym makaronem. Gianni, ty mówisz że Legia - Górnik? Okej, ale kiedy eee zabrzanie graly w piłkę? W latach sie? Siedemdziesiątych, brawo. Co proszę? Że eee Widzew też dawno nic nie pokazał? Panowie, wy eee zapamiętajcie, że Widzew to klub wielki. To klub wielki niezależnie od eee okoliczności. To jest klub robotniczy, z wielko eee tradycjo. No, ale ja się tutaj eee nie będę z wami wdawał w polemikie. Dam wam jeszcze jedno eee szansę: z kim Legia toczyła najbardziej wyrównane boje? Podpowiem tylko, że ten eee zespół gra w czerwonych koszulkach. Co proszę?! Że WISŁA KRAKÓW?! No nie panowie, tak to my eee nie będziemy rozmawiać.

#mecz #kanalbekowy
Pobierz a.....1 - Ja wam powiem tako jedno eee rzecz. Za kilkadziesiąt eee minut wielki mecz ...
źródło: comment_1660326454SGeD8XujgwXny6ZOzBEH4V.jpg
  • 3
@aut91: Panowiee powiem wam jednaa eee rzeczz. Wyścieeeee yyy na starcie skreśliii yyy robotniczyy klub z Łodzi, Romann eee wiesz o kogo yy chodziii? O Widzew Panie Zbyszku. Dokładnieeee eee wracająccc bo wyyy lubicieeee eeee polemikeee, Widzewww mój ukochanyyy yyy jest w środkuu eee tabeliii, maa yy rekorddd karnetówwww, kibicowwww na stadionieee aaaaa onii chcaaaa mi cosss wmowicc ze eeee spadnieee. Nie powazniii ludzieeeee, aleee co Roman? Jakieeee zdjęcieee eee, że