Aktywne Wpisy
9HYx +1082
Mam dobry dzień, więc chciałbym zrobić #rozdajo - 2 x 50PLN na zakup #ksiazki z dowolnej księgarni internetowej. Moim zdaniem należy wspierać promowanie czytania gdzie tylko się da, więc mały gest ode mnie. Jeśli chcesz wziąć udział to zostaw plusika i jakikolwiek komentarz. Losowanie zwycięzców jutro o godz. 16:00, powodzenia.
tiritto +99
Gdyby mi ktoś 2 lata temu powiedział, że będę jedną z tych ksenofobicznych łajz, mówiących, że Ukraińców trzeba wywalić, niech sobie wracają do siebie, to bym nie uwierzył. A tutaj proszę, właśnie do tego stadium już dotarłem. Jedziesz sobie w kolejce, ktoś ogląda filmiki na pełnym głośniku — oczywiście wszystko w języku ukraińskim. Przeglądasz w internecie filmiki rowerzystów, a jak trafisz taki, gdzie jakiś rowerzysta wyskakuje z ryjem na innych, gdzie sam
Hej wszystkim. Dziś chyba trochę zawalił się mój świat. Wraz z narzeczoną marzyliśmy o posiadaniu dziecka. To byłoby naprawdę cudowne. Jednak po odebraniu wyników z kliniki doznałem szoku, z którego nie potrafię się otrząsnąć. Jestem bezpłodny. W ejakulacie oraz osadzie nie zaobserwowano obecności plemników, cytując, co znajduje się napisane na karcie ze spermiogramu. Narzeczona powiedziała, że nigdy mnie z tego powodu nie zostawi, że postawimy na in-vitro albo adopcję. Kocham ją, jednak wiadomo, że swoje dzieci kocha się trochę inaczej. Nie wiem co robić. We wtorek kolejna wizyta u urologa. Może będą jakiekolwiek szanse na pobranie jakichś plemników przez biopsję, nie wiem #!$%@?…W życiu nie byłem tak zdołowany. #medycyna #bezplodnosc #plodnosc #lekarze #depresja #dzieci #slub
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62f6709bb0e15ca2c9e976ec
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
---
Zaakceptował: LeVentLeCri
Możesz mieć dużo większy wkład w rzeczywistość czyniąc dobro, tworząc ludzi, a nie zycia.
Możesz poświęcić życie na pokazaniu tuzinom ludzi jak żyć i mieć swój wkład. Większość rodzicow tylko wysrala potomstwo przy prawie żadnym wychowaniu.
Nie martw się o DNA, jego misja
---
Zaakceptował: LeVentLeCri