Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Hej wszystkim. Dziś chyba trochę zawalił się mój świat. Wraz z narzeczoną marzyliśmy o posiadaniu dziecka. To byłoby naprawdę cudowne. Jednak po odebraniu wyników z kliniki doznałem szoku, z którego nie potrafię się otrząsnąć. Jestem bezpłodny. W ejakulacie oraz osadzie nie zaobserwowano obecności plemników, cytując, co znajduje się napisane na karcie ze spermiogramu. Narzeczona powiedziała, że nigdy mnie z tego powodu nie zostawi, że postawimy na in-vitro albo adopcję. Kocham ją, jednak wiadomo, że swoje dzieci kocha się trochę inaczej. Nie wiem co robić. We wtorek kolejna wizyta u urologa. Może będą jakiekolwiek szanse na pobranie jakichś plemników przez biopsję, nie wiem #!$%@?…W życiu nie byłem tak zdołowany. #medycyna #bezplodnosc #plodnosc #lekarze #depresja #dzieci #slub

---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62f6709bb0e15ca2c9e976ec
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
  • 7
  • Odpowiedz
  • 0
@AnonimoweMirkoWyznania daj spokój, ona już w myślach szuka kolejnego. Po co jej bezpłodny typ. Ja na Twoim miejscu nie chciałbym patrzeć na twarz nie swojego dziecka. A jak będzie czarne to #!$%@? już wgl.
  • Odpowiedz
WybuchowyKról: Ludzie w trzecim pokoleniu sa ledwo podobni do przodków. Cala ta presja na rozmnażanie kiedy ludzi jest pod dostatkiem jest tylko presją na rozwój gospodarczy i konsumpcjonizm.
Możesz mieć dużo większy wkład w rzeczywistość czyniąc dobro, tworząc ludzi, a nie zycia.

Możesz poświęcić życie na pokazaniu tuzinom ludzi jak żyć i mieć swój wkład. Większość rodzicow tylko wysrala potomstwo przy prawie żadnym wychowaniu.

Nie martw się o DNA, jego misja
  • Odpowiedz
SłonecznaPrzyjaciółka: Rozumiem emocje. Z powodów zdrowotnych żona jest bezpłodna. Zwiedziłem świat, postawiłem dom, kładę się spać zastanawiając się po co się budzić następnego ranka. Z wiekiem naturalny program rozmnażania i przekazywania genów w przyszłość staje się najważniejszą misją życia.
---

Zaakceptował: LeVentLeCri
  • Odpowiedz