Wpis z mikrobloga

@DIO_: Schwab jest prezesem WEF, a wszyscy z forum "najwieksi" tego świata sobie ustalają, dworują, gadają, czasami demokratycznie głosują. To nic tajnego i spiskowego, że Premier Polski może sobie zawrzeć umowę z prezesem jakiejś Big Pharmy albo innej branży w Davos, a później wcielić to w życie legalnie w kraju. Sprawdź sobie ostatnie 10 lat na wszystkich gości i użyj wyobraźni o czym tam mogą gadać. Zresztą to nic tajnego.
  • Odpowiedz
@JustynkaSuperDad: Nie tyle płytko, co po prostu już sam nie wiem komu wierzyć. Foliarzom, antyfoliarzom, katolikom, ateistom, okultystom? Może tak naprawdę żyjemy w gównianym, nudnym wszechświecie, gdzie nie ma magii, a życie wymrze za 40 mld lat, w wyniku entropii? A może istnieje coś wiecznego, co można nazwać Aeterem, astralem, albo coś. Może rację mają gnostycy, że rządzi nami demiurg, a może jednak fani teorii o reptilianach? A może prawdziwa
  • Odpowiedz
@DIO_: najbezpieczniej zdradzę Ci, że najlepiej trzymać się środka drogi i nie ufać nikomu. Każda ta latarnia prowadzi do jakiegoś lądu, a ja chcę płynąć dalej. Głupio jest odrzucić takie fakty, ale też niedorzecznie głupio im się oddać. Czytałeś biuletyny WEF sprawdzałeś tematy spotkań, kto na nich był i co się później działo przez ostatnie 10 lat?
  • Odpowiedz
@j0shva: jak to, nie wiesz kto to? Klaus Schwab to słynny potężny psychomanta który wszedł w umysły Rosjan i telepatycznie sterując ciałami ich żołnierzy zaatakował sąsiedni kraj, po drodze zmuszając ich do grabieży, gwałtów i destrukcji
  • Odpowiedz
@j0shva: Ukraina wyrwie sie z jarzma kacapii i podąży drogą krajów bałtyckich a ze swoim potencjałem oraz prawdopodobnie masa inwestycji z zachodu ma szanse stac sie do 2050 liczacym sie panstwem w regionie, pierwszy raz w swojej historii
  • Odpowiedz