Aktywne Wpisy
calban +803
#powodz
Pytanie do ekspertów, dlaczego nie używamy elektrycznych samochodów podczas akcji ratunkowej tylko stare Stary 266? Mam nadzieję że jak będzie podobna sytuacja w Krakowie czy Warszawie to do strefy czystego powietrza będą wpuszczane tylko elektryczne w takiej sytuacji.
Pytanie do ekspertów, dlaczego nie używamy elektrycznych samochodów podczas akcji ratunkowej tylko stare Stary 266? Mam nadzieję że jak będzie podobna sytuacja w Krakowie czy Warszawie to do strefy czystego powietrza będą wpuszczane tylko elektryczne w takiej sytuacji.
lorquu +496
#powodz No tak bo czasu było mało żeby s--------c…
ostatnio pisałem z przypadkowo napotkaną osobą. Gadka szmatka, piszę, że informatyka jest moim zawodem jak i pasją a ta osoba mi napisała: "informatyk? to od razu mam stereotypowe skojarzenia" i nagle kontakt się urwał. Zdenerwowałem się bo chciałem wiedzieć co to za stereotypy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki, pomożecie? Byle odważnie, szczerze i soczyście: jakie macie (nie)stereotypowe skojarzenia?
#wykop #stereotyp #informatyka #heheszki
@Kosedek: what?! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@aHmuX: klasyk pic rel
@mutencath: Przecież to jedno i to samo
@LazyInitializationException: opisałbyś co widzisz na zajęciu? jakie stereotypy widzisz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)