Czy mi sie zdaje, ze był pogrzeb w sobote i zielonego ekoluda nie ma w internetach? Widzisz marian? Starszy kolega tez szalony, ale deko pokazuje jak sie jest w zalobie po stracie matki. Wrzucam gownianego mema, ale nie hejtuje, tylko pomagam sie usmiechnac. #kononowicz
@Bajkonur chyba mówisz o kim innym bo rafalek cały czas jest aktywny na różnych lajtach i wypisuje te swoje odklejki.
Najlepsze jest to, że miał pretensje do Olgierda, że ten robił lajta w tym samym dniu kiedy umarła jego matka XDDDD były też żądania usunięcia kanału, wykorzystywanie śmierci matki żeby pokazać jaki to Olgierdano jest zły itp. Wstawiał linki do tego słynnego szota o "ruchaniu matki" i znowu chciał przeprosin XDD Tyle
@gagarin_kosmonauta: To pamietam, ale potem zamilkł i trwa to do teraz. Niewolno sie zalamywac i rezygnowac z normalnego zycia i mysle, ze nadal prezesuje jezdzac po hobokoshopach i fotografuje gazety ( ͡°͜ʖ͡°)
Kiedyś babci zainstalowałem wykop żeby sobie pooglądała co się w świecie dzieje, a dziś się dowiedziałem że babcia czasami przegląda i czyta co tam wykopiecie. Babcia ma 75 lat, można 75 plusików dla niej? #wykop #babcia trochę #chwalesie
#kononowicz
Najlepsze jest to, że miał pretensje do Olgierda, że ten robił lajta w tym samym dniu kiedy umarła jego matka XDDDD były też żądania usunięcia kanału, wykorzystywanie śmierci matki żeby pokazać jaki to Olgierdano jest zły itp. Wstawiał linki do tego słynnego szota o "ruchaniu matki" i znowu chciał przeprosin XDD Tyle