Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Natalia-_- +125
Chciałam niejako poruszyć temat tego wywiadu. Ogólne nie chciałam już nic pisać o wyborach, ale kurczę przesłuchałam wywiad z kobieta z konfederacji.
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
- data dodania obok ofert [ @esibiej ]
- krótki opis oferty dotyczący realizacji [ @noisy ]
- znowu działa wyświetlanie wartość 1kD w menu [ @DareckII ]
Widziałeś podstrony o DOGE (zdjęcie to spojler) ? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do realizacji:
- logowanie nie tylko przez wykop (myślałem nad google (tak jak jest na coinedup.com), zwykła rejestracja - co lepsze?) [ @esibiej ]
- zaufani wykopowicze - aby każdy mógł po transakcji dodać osobę, która sprzedawała i otrzymać punkty (max 1 punkt od jednego wykopka za wszystkie transakcje) [ @noisy ]
- wykres, kurs - brakujące ogniwo :(
- tabela i kurs Doge odświeżana np. co minute bez przeładowania strony
Pomysły na takie podstrony:
- licytacje
- memy Dogecoin
KOMENTARZY TAK WIELE CHCE WOW
SKOMENTUJCIE!! ZALEŻY MI NA WASZYCH OPINIACH I PROPOZYCJACH!
Wszystkim komentującym strony serdecznie dziękuję!!
Korzystajcie i polecajcie!
#dogecoin #dogecoinmarket i taki nowy tag #kryptowaluty
Also, bg2.jpg - pomysł fajny, ale niewystarczająco duży resolution; jak skleję większą wersję z tym samym motywem, to wyśle na PW.
Dzięki !!!!!!!!!!!
Myślę, że zwykła rejestracja to najlepszy pomysł. Nie lubię łączyć z czymś kont. Wielu ludzi też nie.
DZIĘKUJĘ !! Jeśli masz jakieś propozycje to będę przeogromnie wdzięczny !! :)