Aktywne Wpisy
rales +203
tag do obserwowania --> #sredniasondazysejm
MAJ 2023
1. Prawo i Sprawiedliwość - 33,6% - 189 mandatów ( ⬇ 0,3%)
2. Koalicja Obywatelska - 26,4% - 134 mandaty (⬆ 0,5%)
3. Trzecia Droga - Polska 2050 + PSL - 12,9% - 62 mandaty (⬇ 1,4%)
4. Konfederacja - 9,7% - 40 mandatów (⬆ 0,2%)
5. Lewica - 9,3% - 34 mandaty (⬆ 0,1%)
MAJ 2023
1. Prawo i Sprawiedliwość - 33,6% - 189 mandatów ( ⬇ 0,3%)
2. Koalicja Obywatelska - 26,4% - 134 mandaty (⬆ 0,5%)
3. Trzecia Droga - Polska 2050 + PSL - 12,9% - 62 mandaty (⬇ 1,4%)
4. Konfederacja - 9,7% - 40 mandatów (⬆ 0,2%)
5. Lewica - 9,3% - 34 mandaty (⬆ 0,1%)
NaczelnyWoody +316
Bardzo rozczarowało mnie podejście Konfederacji do marszu, głosowałem na Konfederacje w poprzednich wyborach i zamierzałem ponownie oddać na nich swój głos w jesiennych wyborach, ale ich zachowanie nie pozostawia mi żadnego wyboru i muszę zagłosować na KO, gdyż nie mogę zagłosować na partię, która zachowuje się jakby była zaocznym trollem-żołnierzem PiSu - bo zwalczanie i osłabianie opozycji jest niczym innym jak wspieraniem PiS.
#bekazpisu #konfederacja #bekazlewactwa #neuropa
#bekazpisu #konfederacja #bekazlewactwa #neuropa
W życiu nie ma przypadków. Utwierdzam się w tym przekonaniu z dnia na dzień bardziej i bardziej. Teraz lvl 36. Moment, gdy to zaczęło się dziać - 3 lata temu. Byłem szczęśliwym rozwodnikiem, wysokie stanowisko (c-level), spore aktywa, na nic nie narzekałem, ale mimo wszystko ex sprowadziła moje ego na dno. Pojawia się różowa z bagażem bardzo ciężkich doświadczeń i relacja nabiera rumieńców. Małymi krokami buduje moją pewność siebie i uświadamia, że mogę wskoczyć kilka leveli wyżej jednocześnie robić w końcu to o czym marzyłem całe życie. Pchnęła mnie na MBA, które chciałem zrobić, ale... Nie chciało mi się. Pół roku później dostaję ofertę-marzenie. Ta branża, ten obszar działania, kasa taka, że myślałem, że ktoś mnie trolluje. Rok później klik na linkedin "Elo elo chętnie coś zmienię". Dziesiątki ofert, licytacja o #!$%@? mnie, oceniającego sam siebie na 3/10. Czuję jakbym w tym wieku trafił w końcu na dokładnie tą ścieżkę, która była mi przeznaczona. Gdyby nie różowa to bym tkwił nieszczęśliwy w pozornym dobrobycie. To nie życie, społeczeństwo, zasady ani konwenanse wyznaczają ramy czasowe kiedy coś jest ok, a kiedy już nie. To my sami o tym decydujemy i warto dać sobie swobodę tych decyzji nie patrząc na te wszystkie, niczym nie poparte "zasady", które są nam wyłączane do głowy od dzieciństwa.
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62ed8e5d78a42341bb321d88
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Przekaż darowiznę
---
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua