Wpis z mikrobloga

@ElonMuskKochamCie: Szczerze chętniej bym coś przekazał komuś z Ukrainy co zostawił tam cały swój dobytek i próbuje się odnaleźć w nowym kraju w czasie kiedy jego dom może już nie istnieć lub rodzina można już nie żyć niż polce tiktokerce.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@wladdan: gratuluję szwagra z Ukrainy mirku. Sąsiada matki córka, ta na zachodzie też nie mała zaszczepionych i też skończyli już przedszkole, chyba w 84r jak dobrze pamięta sasiad, kłamczuszku.
  • Odpowiedz
dziwie się że można będąc polakiem nie być w stanie zarobić w Polsce pieniądze na swoje utrzymanie

@2152: można, poza tym - pokaż mi pracodawcę która z uśmiechem na ustach zatrudni matkę z dziećmi
  • Odpowiedz
@NL_5: #!$%@? mnie to obchodzi, trzeba było purchlaków nie produkować jak się jest zależnym od drugiej osoby a z samych gówniaków ma 2000 zł nie licząc rodzinnego. W twarz byś mi tego nie powiedział zdechlaku także utkaj dziurę i nie produkuj się za ruble.
  • Odpowiedz
@Gawol_1: szwagier jest z Polski kacapski trollu … z Warszawy i dzieci chodza do przedszkola w Warszawie … wiec leć zarabiać ruble na innym temacie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
dziwie się że można będąc polakiem nie być w stanie zarobić w Polsce pieniądze na swoje utrzymanie

@2152: jak się samotnie wychowuje 4 dzieci to chyba nie jest dziwne....
  • Odpowiedz
i to jojczenie "aaa bo oni teraz samochody w Polsce kupujo, tyle majo kasy"

@siegel1984: No bo pewnie tańszym jest kupno nowego samochodu, niż naprawa tego ostrzelanego.

Wstrętne Ukraińce, mimo tego, że mieli pieniądze, to uciekali przed atakami bombowymi! Jak ich stać na Mercedesa z salonu to pewnie ich takie rakiety nie zabijają!
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@wlazlkoteknaplotek: po wypowiedziach nie powiedziałbym, że jesteś kimś więcej niż pracownikiem fabryki smrodu xD ew jakiś magazynier, ale to już duże wymagania bo trzeba mieć uprawnienia na wózki widłowe, imo za duża ameba z ciebie by coś takiego osiągnąć ()
  • Odpowiedz