Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Alzena +14
Kilka pytań do osób na #neet.
Zakładam że nje wszyscy którzy nie pracują są na rencie (która i tak jest śmiesznie niska), więc z czego wy sie właściwie utrzymujecie? Życie to są naprawdę duże koszta, nie ma opcji przeżyć z jakiegoś zasiłku.
I drugie pytanie - zakładam że ludzie którzy nie pracują dłuższy czas są zarejestrowani w urzędzie pracy (żeby mieć ubezpieczenie). Jak ja byłam w UP to co
Zakładam że nje wszyscy którzy nie pracują są na rencie (która i tak jest śmiesznie niska), więc z czego wy sie właściwie utrzymujecie? Życie to są naprawdę duże koszta, nie ma opcji przeżyć z jakiegoś zasiłku.
I drugie pytanie - zakładam że ludzie którzy nie pracują dłuższy czas są zarejestrowani w urzędzie pracy (żeby mieć ubezpieczenie). Jak ja byłam w UP to co
Misiu po prostu jest świadom mocy jaką dzierży w swoich rękach. Gdyby uwolnił nagle pełną moc NMP Gietrzwałdzkiej i skierował ją na Bobka i Bielskiego, to siła #!$%@?ęcia była by tak wielka, że zmiotłoby może nawet całą Wroniecką, wszystkie laicko-semickie sądy i rynek Poznański łącznie z Żabką w której był ksiądz Dawid kupował loda. Trzeba moc uwalniać stopniowo i poświęcać rownież własnych ludzi, którzy przyjmując na siebie codzienny #!$%@?, krok po kroku spuszczają moc głównego #!$%@?ęcia. Deo gratias za wysłuchanie i trzymajcie się tam 8 września czczigodni wykopowicze, bo może nawet wydupić skalę Richtera.
#wroniecka9