@CezaryKlementowicz: akurat w przypadku Rocka to jego syn nie ma się czego wstydzić za starego. Ciężko tam się doszukać jakichś kontrowersji. Może te satyryczne filmiki gdzie niby obrażał youtuberów? To już by trzeba było szukać na siłę. Już pomijając, że fani takiego Rocka mają już 25-35 lat. Natomiast dzieci takich youtuberów jak Nitro to będą miały p--------e a gościu po prostu już sobie robi podkładkę, że to wcale nie przez
@Zed_Mistrz_Cieni: no bo w jaki sposób pieniądze które już masz od początku, czyli od zawsze żyjesz na dobrym poziomie, nie znasz innego życia mają ci wynagrodzić starego debila i inny kontakt z rówieśnikami też właśnie przez to co twój stary odwala w internecie. Takie dziecko nie patrzy przez pryzmat wykopka któremu się wydaję, że miałby to w dupie bo by miał kupe siana i la vida locka
@Zed_Mistrz_Cieni: Bo dziecko nie myśli jak piwniczak z wykopu, że „może mój ojciec to debil i patus z internetu a moja matka to k-----a z kamerek ale przynajmniej jestem ustawiony”.
@mlodyernest: @enzojabol: o ile s-x taśmy matki rzeczywiście są uwłaczające to jednak ojciec wyzywający się z ludźmi na strimach nie wydaje się taki straszny,
@enzojabol: dzieciaki potrafią się ze wszystkiego wyśmiewać, jak nie stary patol, albo matka k---a to sami wymyślą ci ksywę z powietrza. Żeby rówieśnicy się z ciebie nie śmiali nie potrzeba perfekcyjnej rodziny, potrzeba tego żeby cię lubili
@Thiocomaster: A teraz wpis o delegalizacji Murańskich. Nie śledziłem tego tagu, nie oglądałem tych gal ale wczoraj widząc na mirku jego twarz i tekst o delegalizacji musiałem to skomentować. Jego widzowe robili bekę z tego chłopaka (z innych zresztą też) nie mówiąc o dissie a teraz wielki autorytet bo zmienił content...
#rozdajo Kojarzycie akcje parę dni temu co koleś robil rozdajo z czekoladami wedla? Wygralem i przyszly pociete w pol xD powod? Ze niby bym je sprzedal ( ͡°ʖ̯͡°)
#famemma
@Kreation: Nie da się tworzyć tyle kontentu przez tyle lat i być przy tym sztucznym. On po prostu taki jest, masz prawo go nie lubić i tyle
Żeby rówieśnicy się z ciebie nie śmiali nie potrzeba perfekcyjnej rodziny, potrzeba tego żeby cię lubili